Dječaci koji su ‘ukrali’ svadbu: ‘Jako su sretni, a mi ponosni’

Dječaci koji su ‘ukrali’ svadbu: ‘Jako su sretni, a mi ponosni’

Video sa svadbe iz Novske od prošlog vikenda postao je viralan hit. Dosad ga je pogledalo oko 400 tisuća ljudi, a dijele ga ljudi diljem svijeta. Nema sumnje, Fabijan i Maks prave su zvijezde.

Video objavljen na Facebook stranici SiB.hr koji prikazuje dva dječaka kako u zanosu pjevaju slavonske pjesme vrlo je brzo postao viralan, a mali Fabijan Kovačević i Maks Papić postali su prave zvijezde.

– Fabijan je gotovo pa predodređen za glazbu. Tata i brat su svirači, bave se folklorom, a sam Fabijan pohađa i glazbenu školu – kazala je mladenka Ivona o svom osmogodišnjem bratiću.

Ivona je inače sa, sada već, svojim mužem iz Austrije potegla do Novske gdje su pripremili prigodno slavlje povodom vjenčanja. Ivonin muž Denis kazao je da su svi preponosni na dječake, a da oni ipak još nisu svjesni što se događa, piše SiB.hr.

– Dečki su jako sretni što su se vidjeli na televiziji i što im svi čestitaju, ali su još jako mladi da bi bili svjesni što se događa. Zato su roditelji preponosni na njih i naravno mi i svi ostali poznanici – kazao je Denis.

 

(Izvor: 24sata.hr)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar