• DOBRO DOŠLI, GOSPODO!
  • DOBRO DOŠLI, GOSPODO!
  • DOBRO DOŠLI, GOSPODO!

DOBRO DOŠLI, GOSPODO!

Grupa oporbenih vijećnika, očito potaknuti željom da i oni nešto urade u  predizbornom vremenu, napisala je zahtjev za sazivanje redovite sjednice Općinskog vijeća s ciljem rasprave o negativnom revizorskom izvješću za 2015.

Dopredsjednici OV, Pero Kovačević i Tomo Miličević spremno su prihvatili prijedlog osmorice vijećnika i u svom odgovoru, između ostalog, napisali:

„Poštovana gospodo,

Sa zadovoljstvom prihvaćamo Vaš prijedlog za sazivanje sjednice Općinskog vijeća Prozor – Rama.

Sjednicu svakako planiramo održati u drugoj polovici mjeseca rujna 2016. godine. O točnom terminu ćemo Vas blagovremeno izvijestiti.

Predlažemo da za sjednicu pripremite stavove i odgovore na razna pitanja za koja smatramo da su sramota za našu općinu i za naše žitelje, kao što su vaše uporno odbijanje da prihvatite bilo koji razvojni projekt kojega provodi Općina, kao što je vaša nesposobnost da, unatoč brojnim pozicijama uhljeba koje vaša stranka ima diljem Mostara i Sarajeva, niste bili u stanju predložiti niti jedan (1!) jedini projekt koji bi doveo do upošljavanja u ovoj općini. Predlažemo da se pripremite i odgovorite i na pitanja o zapošljavanju u Elektroprivredu HZ HB i kriterijima po kojima ste izvršili upošljavanje, kao i o obećanju da ćete uposlenicima produžiti ugovor o radu na još tri mjeseca, ako budu dobri na izborima.

Pitati ćemo vas i o izbornim prijevarama na koje ste navukli neke naše žitelje kroz tzv dopisno glasovanje, zapravo kroz sustav organiziranog kriminala kojega provodite kako biste na bilo koji način došli na vlast, o čemu će pravosuđe sigurno imati posljednju riječ.

Jasno da ćemo imati i drugih pitanja o mraku u koji želite uvući ovu općinu, što ćemo vam reći na početku same sjednice. Dobro došli.“

Saznajemo da je doista planirana redovita sjednica Općinskog vijeća za drugu polovicu rujna mjeseca, tako da će biti prigode razmijeniti predizborne poruke.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar