GLASNOVIĆ: Za koga se Vi gospodo Čoviću i Ljubiću borite sve ove godine?

GLASNOVIĆ: Za koga se Vi gospodo Čoviću i Ljubiću borite sve ove godine?

MOSTAR – Izjava što ju je dao prilikom boravka predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u Mostaru nositelj HDZ-ove liste u XI. Izbornoj jedinici Božo Ljubić da svaki glas koji nije za HDZ je glas za SDP dokaz je da gospodin Ljubić smatra kako se samo HDZ bori za interese hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. To jednostavno nije točno, a niti su birači u Bosni i Hercegovini zadovoljni s onim što je HDZ u ovih četvrt stoljeća učinio zalažući se interese hrvatskog naroda, smatra hrvatski general Željko Glasnović, ujedno nositelj Neovisne liste pod rednim brojem 13 za XI. Izbornu jedinicu.

“Božo Ljubić već dugo godina zastupa interese Hrvata iz Bosne i Hercegovine, ne samo u Hrvatskome saboru. Od tog i takvog zastupanja Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu imali nikakve koristi, jedinu korist imao je sam Božo Ljubić. Jednako tako opasna je izjava predsjednika HDZ-a BIH Dragana Čovića kako je uvjeren da će HDZ imati sva tri zastupnika u idućem sazivu Hrvatskoga sabora. On na taj način prejudicira ishod izbora u Bosni i Hercegovini što treba biti upozorenje ne samo promatračima nego i Državnom izbornom povjerenstvu da se izbori održe na regularan način bez mogućnosti bilo kakve manipulacije, kakvu sadrži izjava Dragana Čovića” – kaže Željko Glasnović.

Podsjećamo da je Željko Glasnović svojim osobnim primjerom, kad je trebalo staviti život na kocku, dokazao da je spreman sebe žrtvovati za interese Hrvata u Bosni i Hercegovini. Birači su to znali i te kako cijeniti. Na prošlim izborima to su pokazali preferencijalni glasovi. Kao osmi na listi Domoljubne koalicije Željko Glasnović dobio je 7.374 glasova, a Božo Ljubić kao nositelj te liste samo 2.936 glasova!

“Za svakog pametnog birača ovo je dovoljno. S takvim kreditom i podrškom biračkog tijela Željko Glasnović na čelu svoje Neovisne liste borit će se za rješavanje cjelokupne problematike hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, jer to nije ostvario HDZ dok je petnaestak godine bio na vlasti u Republici Hrvatskoj” – kaže se u priopćenju Izbornog stožera Neovisne liste Željka Glasnovića.

Oni dodaju kako će “obmana i mito će opet biti glavno oružje sluga kneza tame za ove izbore”.

“Politički kameleoni već dijele teško zarađeni novac hrvatskih poreznih obveznika kako bi utjecali na krajnji ishod izbora. Nemojte se jeftino prodavati i tražite točnu spoznaju stvarnosti kakva jeste. Zajedno ćemo nokautirati sve neprijatelje koji već desetljećima destruiraju jedinstveno hrvatsko biće. Uzmite taj novac jer je vaš, ali ne dajte i ne prodajite svoju djecu za 100 KM” – poručio je pak general Željko Glasnović.

 Dnevno.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar