• Dodijeljena novčana potpora potrebnima od Ramljaka iz Austrije
  • Dodijeljena novčana potpora potrebnima od Ramljaka iz Austrije
  • Dodijeljena novčana potpora potrebnima od Ramljaka iz Austrije

Dodijeljena novčana potpora potrebnima od Ramljaka iz Austrije

Ramljaci koji žive i rade u Austriji već petu godinu za redom okupljaju se u Salzburgu na prigodno druženje pod nazivom „Ramska noć“. Ta druženja nisu samo zabava i susret nego imaju humanitarni karakter. Prilozi koji se prikupe na toj večeri dodjeljuju se najpotrebnijim obiteljima u Rami i jednim dijelom u Tomislavgradu jer na „Ramskoj noći“ sudjeluju i brojni Duvnjaci.

Tim povodom danas je , 29.12.2016. godine, u Prozoru u Domu kulture upriličena dodjela pomoći obiteljima. U ime organizacijskog odbora „Ramske noći“ i HNK „Rama“ iz Salzburga potporu je podijelio Davor Drežnjak. Inače Davor je jedan od najvećih sponzora ramskih susreta u Salzburgu.

Nakon dodjele potpore Drežnjak je izjavio: „Ramska noće je već organizirana pet puta. Svake godine je humanitarnog karaktera i svake godine pomažemo između 40 i 50 obitelji u Rami i Tomislavgradu. Kad su bile poplave u Posavini onda smo pomoć dodijelili gore. Odaziv na Ramsku noć je sve veći i svake godine je sve više Ramljaka i prijatelja koji dolaze na taj susret. Do sada smo u ovih pet godina donirali oko 65 tisuća eura. Koristim prigodu te se u ime cijelog organizacijskog odbora zahvaljujem svima koji sudjeluju i pomažu organizaciju Ramske noći. Također se zahvaljujem socijalnoj službi općine Prozor-Rama koji nam pomaži prilikom podjele ove pomoći.“

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing