Dodjela diploma za polaznike seminara „Staza Gospi Sinjskoj“

Nakon završetka svih trening programa u Gradu Sinju i Općini Livno, jučer  je u Alkarskim dvorima u Sinju upriličena  evaluacijska radionica svih trening programa nakon koje su svečano uručene diplome za polaznike trening programa „Staza Gospi Sinjskoj“ s početkom u 11:30 sati u sklopu koje je održana i  prezentacija seminarskih radova.

U ovaj trening program  bili su uključeni polaznici iz općina Sinja, Livna, Tomislavgrada i Rame, a isti su kroz četiri tjedna programa stekli nova iskustva, znanja i vještine. Diplome za 15 polaznika su svečano uručili profesori-predavači: Romana Lekić i Dean Nižetić i predstavnica grada Sinja:  Kristina Križanac, dogradonačelnica.

Uz sudionike iz Hrvatske, Diplome o završenoj edukaciji za pružanje turističkih usluga dobili su: Ružica Sliško, Ante Ćurić, Slava Jukić, Ivana Šarčević, Nevenka Franjić-Zelić, Marija Paponja i Ivana Barešić.

Diplome o završenoj edukaciji za predstavnike  civilnog društva dobili su: Bože Radoš, Nikica Beljo, Ruža Šarčević, Josipa Mihaljević, Mirjana Bešker, Marija Jelić, Zora Jelić i Branko Ivančić.

Nakon završetka svečane dodjele diploma uslijedilo je zajedničko druženje i ručak za sve prisutne restoranu „Vila rustika“, a potom i obilazak grada Sinja i njegovih znamenitosti.

Pored mnogobrojnih ljepota i znamenitosti u gradu Sinju istaknuli bi crkvu Gospe Sinjske u kojoj smo se s radošću i ponosom poklonili liku i slici Čudotvorne Gospe Sinjske, onoj slici koja je pred najezdom Turaka 1687. godine odnesena iz Rame u Sinj.

Nakon završetka ove edukacije ostali smo na jedan način i žalosni jer je došao kraj jednom lijepom druženju s prijateljima iz susjednih općina kao i s prijateljima iz Grada Sinja s kojima smo na poseban način povezani preko naše drage Gospe. No, nadamo se da ovom našem druženju nije došao kraj u punom smislu te riječi nego se nadamo da ćemo održavati i njegovati naša prijateljstva kroz zajedničke  projekte i susrete , baš poput zajedničkog projekta „Staza Gospi Sinjskoj“ od Rame do Sinja te da ćemo se i nadalje često i s radošću susretati.

KSC Prozor-Rama
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar