Dodjelom nagrada zatvoren 9. Sajam poljoprivrede,prehrane i turizma „Sajam šljive 2014“ Prozor- Rame

Dodjelom nagrada i izvlačenjem tombole danas u 15 sati završen je program 9. Sajma poljoprivrede prehrane i turizma „Dani šljive 2014“ Prozor-Rama.

Zahvalnice i nagrade su u ime Organizacijskog odbora uručili Enes Manov, Stipo Čuljak i Branko Ivančić.

Plaketu za kvalitetu gastro ponude na sajmskoj manifestaciji dobili su: Mesnica „Galić commerce“ d.o.o. , TIP „Dekorativa“ Ribogojilište Krupić, Restoran „Signal“, Motel „Rama“ i Etno selo „Remić“.

Etno selo Remić dobitnik je i Plakete za doprinos razvoju turizma u općini Prozor-Rama.

Plaketu za asortiman proizvoda na sajamskoj manifestaciji dobili su Obiteljsko gospodarstvo  „Jurić“, Udruga žena „Kupreške“, OPG „Gučogorka“ i Ekocentar DOBOJ.

Plaketu za dizajn štanda na sajamskoj manifestaciji dobili su Etno selo „Remić“ i Podrum „Kvesić“.

Plaketu za promociju ramskih starina i tradicionalnih zanata dobila je Ljuba Ćurčić, vlasnica obrtničke radnje „Ramske starine“.

Zlatnu plaketu u kategoriji RAKIJE ŠLJIVOVICE dobio je Ivo Iličić.

Srebrnu plaketu u kategoriji PRIRODNE RAKIJE ŠLJIVOVICE  dobili su „EKSTRA ŠLJIVOVICA“ Ante Anđelić i Slavko Čuljak.

Dobitnik zlatne plakete u kategoriji  LIKER ORAHOVAČA je Obiteljsko gospodarstvo „Jurić“.

Srebrenu plaketu u kategoriji LIKER ORAHOVAČA dobili su OPG „Gučogorka“ i Ekocentar DOBOJ.

Brončanu plaketu u kategoriji LIKER ORAHOVAČA dobili su  OPG Petar Križanac i Azra Hamza.

Dobitnik zlatne plakete u kategoriji RAKIJE TRAVARICE je Ljekobilje „Latice“, a brončana plaketa u istoj kategoriji  pripala je Etno selu Remić.

U kategoriji LIKER VIŠNJEVAČA  srebrena  plaketa pripala je OPG- u „Jurić“ i Podrumu „Kvesić“, dok je brončana plaketa u istoj ktegoriji  pripala Ekocentru DOBOJ i Udruzi žena „Kupreške“.

Udruga žena „Kupreške“ je dobitnica i brončane plakete u kategoriiji LIKER MALINA.

Brončana plaketa u kategoriji RAKIJA KRUŠKOVAČA pripala je OPG-u „Gučogorka“.

Dobitnik zlatne plakete u kategoriji OVČJI SIR IZ MJEHA je Branko Ćuk.

 OPG „GUČOGORKA“ Ivica Rajić jedobitnik i zlatne plakete u kategoriji VLAŠIĆKI OVČJI SIR  i brončane plakete u kategoriji TVRDI MASNI KRAVLJI DIMLJENI SIR.

Zlatna plaketa u kategoriji OVČIJA FETA pripala je Udruzi žena „Kupreške“.

ZZ „Rama“ p.o. je dobitnik zlatne plakete u kategoriji TVRDI MASNI KRAVLJI SIR kao i zlatne plakete u kategoriji POLUTVRDI MASNI SIR SA ZAČINOM PAPRIKA.

Srebrenu plaketu u kategoriji TVRDI MASNI KRAVLJI SIR i zlatnu plaketu u kategoriji TVRDI MASNI SIR SA ZAČINSKIM BILJEM dobila je Udruga žena „Kupreške“ Ljubica.

Zahvalnice za poseban doprinos u realizaciji sajamske manifestacije dobili su:Srednja škola Prozor, UGRPP „Djeca nade“ Prozor- Rama, JU Kulturno- sportski centar Prozor-Rama, Policijska postaja Prozor-Rama i Dom zdravlja Prozor-Rama.

Zahvalnicu za suradnju i pomoć u realizaciji sajamske manifestacije dobilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a.

Zahvalnicu za stručnu pomoću organizaciji i realizaciji pratećih sajamskih programa dobili su Federalni zavod za poljoprivredu i prof. dr. Vjekoslav Selak.

Zahvalnicu za doprinos razvoju poljoprivrede i organiziranje edukacija poljoprivrednim proizvođačima u 2014. godini  dobili su GIZ, UNDP i REDAH.

Zahvalnicu za medijsko pokroviteljstvo realizacije sajma „Dani šljive 2014 “ dobili su: Radio Rama, www.ramski-vjesnik.ba i www.rportal.eu.

Nakon dodjele zahvalnica i nagrada uslijedilo je izvlačenje tombole čime je službeno i zatvorena ova sajamska manifestacija na kojoj je sudjelovalo 90 izlagača iz BiH.
 
 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar