DOKLE VIŠE Kolinda Grabar Kitarović pozvala Hrvate da glasuju za Milanovića

DOKLE VIŠE Kolinda Grabar Kitarović pozvala Hrvate da glasuju za Milanovića

Aktualna predsjednica i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat na toj dužnosti Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u nedjelju ujutro na televiziji N1 gdje je trebala sudjelovati u debati zajedno s predsjedničkim kandidatom Zoranom Milanovićem. Međutim, u studiju se pojavila samo ona pa je voditeljica i urednica Nataša Božić Šarić odlučila napraviti iintervju s njom u kojem je postavljala pitanja kao što je bilo inicijalno zamišljeno u debati.

Ivan Skorin@IvanSkorin

Da. @KolindaGK je na kraju pozvala sve da zaokruže broj 1.

Broj 1. je na listiću za drugi krug Zoran Milanović.

Broj osoba koje o tome govore: 75

Glavne teme koje su prošli odnosile su se na program kandidatkinje, vanjsku politiku i obranu, no dotaknuli su se brojnih aktualnosti, uspjeha u minulom mandatu, odnosa s protukandidatima, Milana Bandića, branitelja, problema iseljavanja, migranata… Na koncu se predsjednica direktno obratila biračima i pozvala ih da zaokruže njezino ime na izborima 5. siječnja, no rekla je krivi redni broj.

– Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. siječnja i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrijednosti, koja ne osjeća kompleks manje vrijednosti u svijetu, nego je ravnopravan sugovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović – poručila je.

 

(Izvor: Agencije)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar