Dominik Livaković posjetio dječaka s transplantiranim plućima

Dominik Livaković posjetio dječaka s transplantiranim plućima

Vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković, posjetio je u KBC-u Zagreb Franju Kalfića, jedanaestogodišnjeg dječaka iz Korenice, prvog djeteta u Hrvatskoj s transplantiranim plućima.

Dominik je malog Franju, kojemu je tim KBC-a Zagreb prije desetak dana uspješno transplantirao pluća, iznenadio u društvu team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije, Ive Olivari. – javlja HNS

Franjo u svakom slučaju nije mogao poželjeti ljepši dar uoči 12. rođendana ovog četvrtka, a s Livijem je proveo ugodno vrijeme, uglavnom razgovarajući o njegovim sjajnim obranama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, na kojem je Hrvatska osvojila povijesnu broncu.

foto: Drago Sopta/HNS

“Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane. Veliki je borac i uvjeren sam da će uspjeti prebroditi sve nedaće s kojima se svakodnevno susreće. Svako dijete zaslužuje biti zdravo, nadam se da će Franjo i ubuduće biti naš vjerni navijač i da ćemo se sresti na jednoj od sljedećih utakmica reprezentacije”, rekao je Dominik Livaković, koji je Franji darovao i potpisao svoj reprezentativni dres.

Sretan rođendan, Franjo!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing