Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić dobile otkaz na HRT-u

Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić dobile otkaz na HRT-u

Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić dobile su otkaz na HRT-u. Sramotan je to rasplet afere koja je na Prisavlju “buknula” nakon inauguracije predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Novak Srzić otkaz je dobila “zbog neovlaštenog istupanja u javnosti i štete koju je time prouzročila HRT-u”.
Nakon skandaloznog vođenja inauguracije Predsjednice, Elizabeta Gojan dobila je stotine kritika gnjevnih gledatelja.
Na HRT-u sve protumačili kao “nanošenje štete HRT-u”, a, prema tvrdnjama s Prisavlja, obje su prekršile Pravilnik o ponašanju zaposlenika i Etički kodeks, prenosi kamenjar.com.

Već je u pozivu jednoj od najiskusnijih urednica na HRT-u Hloverki Novak-Srzić da da iskaz, naslovljenom  ‘Poziv za iznošenje obrane prije namjeravanog redovitog otkaza ugovora o radu’,  bilo jasna namjera uprave na čelu sa Goranom Radmanom da joj se da otkaz na način koji odavno nije viđen na ovim prostorima.

Ovih dana je otkaze na HRT-u dobilo još troje zaposlenika jer je otkriveno da su imali lažne diplome. Naime HRT je kako nam je potvrđeno u glasnogovorničkoj službi dao na provjeru diplome svih 3.000 prisavskih zaposlenika i među njima su otkrivene samo tri lažne. Onima kod kojih je utvrđena lažna diploma dat je otkaz. Zasad se još nije doznalo o kome se radi i gdje je tih troje radilo.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar