Finski otok na koji smiju samo žene, ne žele muškarce

Finski otok na koji smiju samo žene, ne žele muškarce

Ako ste žena kojoj, na neko vrijeme, treba predah od muškaraca, otok SuperShe (Super ona) za vas bi mogao biti idealno rješenje. Nalazi se u Finskoj, a pristup muškarcima na njega je zabranjen. Iza cijele priče stoji Kristina Roth koja obećava da će novi resort biti opuštajuća oaza za žene.

Na ideju je došla nakon što je tijekom odmora u Kaliforniji primijetila učinak koji muškarci izazivaju na žene dok su na odmoru: – Kad je neki zgodni dečko u blizini, žena će staviti ruž na usne. Na našem otoku neće biti takvog uznemiravanja.

Osnovni moto je fokusiranje na samu sebe, a ne na hormone, kaže Roth koja opovrgava da je mrziteljica muškaraca, piše 24sata.hr.  Štoviše, ističe da obožava muški rod i da bi u budućnosti mogla otvoriti i resort namijenjen samo njima.

– Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama. Jedna pred drugom mogu biti prirodne i svoje, kaže Kristina. Prije dolaska, sve zainteresirane moraju se prijaviti za ekskluzivno članstvo na stranici SuperShe.

Trebaju ostaviti ime i prezime, broj mobitela i razlog zašto žele doći u zajednicu, piše Independent. Kad se u lipnju i službeno otvori, ženama će se na otoku nuditi aktivnosti poput joge, meditacije, škole zdravog kuhanja, fitness…

Cijene smještaja zasad nisu poznate, ali pretpostavlja se da neće biti niske.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar