• FOTO&FILM FESTIVAL: Još jedna foto-nagrada stiže iz Kreševa u Ramu
  • FOTO&FILM FESTIVAL: Još jedna foto-nagrada stiže iz Kreševa u Ramu
  • FOTO&FILM FESTIVAL: Još jedna foto-nagrada stiže iz Kreševa u Ramu

FOTO&FILM FESTIVAL: Još jedna foto-nagrada stiže iz Kreševa u Ramu

Na devetom izdanju Outdoor foto&film festivala 3FOK u Kreševu fotografija uredništva Ramskog Vjesnika naziva Između osvojila je treće mjesto u kategoriji Od kapi do jezera. Fotografija prikazuje grupu posjetitelja velebnom Ždrimačkom vodopadu kod Uskoplja, koji je u proteklom periodu postao prava Instagram atrakcija. 

Uz nagrađenu fotografiju Ždrimačkog slapa, svi posjetitelji će imati priliku vidjeti i fotografiju Prvi snijeg na Ramskom koja se također plasirala na izložbu u kategoriji Dronovi rano lete, ali nije nagrađena.

Foto: Između, 3. mjesto u kategoriji Od kapi do jezera

Foto: Prvi snijeg na Ramskom, kategorija Dronovi rano lete

Ovogodišnje izdanje festivala se održava u periodu od 29. srpnja do 1. kolovoza 2021. godine. Osim natjecateljskog dijela festivala i izložbe fotografija, organizatori su pripremili bogat program koji će biti zanimljiv svim planinarima, alpinistima, speleolozima, boulderima, turno skijašima, brdskim biciklistima, paraglajderašima, avanturistima, biolozima, ekolozima i svim drugim zaljubljenicima u planine i planinsku prirodu.

U nastavku pogledajte listu fotografija koje će se prema odluci žirija naći na ovogodišnjoj izložbi 3FOK festivala:

https://3fok.ba/index.php/hr/blog/78-fotografije-za-izlozbu-9-3fok-festivala?fbclid=IwAR28EI2Zp4Yo2tLYRDnrvQX8SKvSYvGIsHErN8Qvmp5iQZFgFjO0VwQclsg

“Festival je posebno okrenut planinama Dinarskog luka koje su najširem krugu zaljubljenika u outdoor aktivnosti sistemski nepoznate. Dinaridi, osim prirodnih ljepota, kriju i pravo bogatstvo aktivnog života na planini i etnoloskog i gastronomskog naslijedja vezanog uz to, čitav jedan muzej in vivo na otvorenom, a kojem prijeti nestanak umjesto da bude sredstvo razvoja ruralnih zajednica. Projekat Festivala potaknut je željom da se takvo stanje promijeni korištenjem najočiglednijih sredstava – fotografije i filma”, poručuju organizatori festivala.

DETALJAN PROGRAM FESTIVALA POGLEDAJTE NA OVOM LINKU

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar