Fotografija rekonstrukcije ubojstva izazvala kaos

Fotografija rekonstrukcije ubojstva izazvala kaos

Fotografija na kojoj Dobrosav Gavrić navodno puca u Željka Ražnatovića Arkana u Interkontinentalu podigla je Srbiju na noge.
Fotografija je objavljena na lažnom profilu Milomira Marića, koji je urednik Hepi televizije.

– Nemam nijedan profil na društvenim mrežama, pa tako nemam ni Facebook. Netko je htio da mi podmetne i namjerno to uradi – kaže Marić i dodaje da ne bi želio dalje da komentira temu.

– Ne bih dalje komentirao ovu priču. Po meni je bolje da se svi bave stvarnim snimcima iz Interkontinentala i da se postavi pitanje zašto to ne postoji, gdje su snimci sa kamera koje su tada radile – rekao je i prekinuo razgovor.

Fotografija je projurila društvenom mrežom brzinom munje, ali, ovo nije prvi da je objavljena. Prije deset godina izašla je Glasu javnosti, a potom i u Vremenu.

S obizirom na to da je fotografija objavljena na lažnom profilu Miomira Marića koji je upoznat i koji se bavi kriminalnom scenom devedesetih godina, većina je pomislila da se radi o autentičnoj slici.

Nikada nigdje nije potvrđena autentičnost ove fotografije.

Podsjetimo, Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. siječnja 2000. u hotelu “Interkontinental“ u Beogradu, a u njega je pucao Dobrosav Gavrić. Dragan Nikolić i Milan Ðuričić su mu bili saudionici u ovom zločinu, navodi se u zvaničnoj verziji priče.

(Telegraf.rs)

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar