Francusko-hrvatski tandem kreirao je neočekivan preokret protiv moćnog PSG-a i oduševio svijet

Francusko-hrvatski tandem kreirao je neočekivan preokret protiv moćnog PSG-a i oduševio svijet

Real Madrid čudesnim je preokretom prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Na stadionu Santiago Bernabeu ModrićBenzema i društvo bolji su bili od PSG-a s 3:1 nakon što su Parižani došli u španjolsku prijestolnicu s prednošću od 1:0, a i u prvome poluvremenu vodili su pogotkom fantastičnoga golgetera Kyliana Mbappea.

U nastavku je sjajni Karim Benzema kreirao preokret hat-trickom, a golemu rolu odigrao je kapetan Vatrenih Luka Modrić.

image

JAVIER SORIANO Afp

Svjetski mediji redom su puni hvale za francusko-hrvatski dvojac, a posebno se superlativima razbacuju španjolski portali. Većinom je najviše ocjene pobrao francuski napadač (uglavnom ocjene 9), a njemu uz bok simpatije sportske javnosti ukrao je naš maestro (uglavnom ocjene 8 i više).

Jonathan Woodgate, legendarni branič engleske reprezentacije te klubova poput Real MadridaTottenhamaLeedsaNewcastlea i drugih, izjavio je nakon dvoboja:

“Dvojica veterana stisnuli su zube i preuzeli odgovornost na sebe. Benzema je bio neumoljiv, a tek Luka Modrić, onaj drugi gol… Povukao je loptu sa svoje polovice, prešao barem trojicu igrača PSG-a i zatim realizirao asistenciju kako samo on to zna!”

image

Rio Ferdinand

OLI SCARFF Afp

Komplimentirao je i slavni Rio Ferdinad, bivši nogometaš Gordog Albiona Manchester Uniteda:

“Svi smo već uzdizali u nebesa Kyliana Mbappea – najubojitijeg igrača u tom trenutku – no, u nastavku je Benzema presjekao: ‘Ne, ne, ne, nisam ja još gotov!’ i zatim zabio hat-trick. On je prava, kompletna ‘devetka’. A pogledajte samo Luku Modrića, pa taj je kao vino – što je stariji, to je bolji!”, poručio je Ferdinand.

/Izvor: Jutarnji.hr/

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar