Frizer iz Viteza već petu godinu prvašićima poklanja besplatno šišanje

Frizer iz Viteza već petu godinu prvašićima poklanja besplatno šišanje

Već petu godinu frizer Ivan Gazibarić Šoko, vlasnik Frizerskog salona “Šoko” u Franšiznom centru u Vitezu, radi nesvakidašnju akciju nazvanu “Nova frizura za novi početak”, u kojoj besplatno šišanje imaju svi dječaci prvašići.

Dobar je osjećaj, kaže, djeci na tako važan datum u njihovim životima pokloniti nešto.

“Peta je godina zaredom kako obradujem mališane prvašiće s besplatnim šišanjem. Svi ostali osnovci imaju kroasane i sokiće. Imamo i kasicu u koju dajemo dobrovoljne priloge koje na kraju iskoristim za kupovinu ruksaka i pribora za osnovce s područja Viteza. Akcija traje od 1. do 3. rujna i onda idem i kupim što treba i poklonim onima u potrebi. Udruga Viteško srce poznaje većinu obitelji kojima treba pomoć”, rekao je Gazibarić.

I njegovi klijenti, naglašava, rado se odazovu akciji

“Osim ove akcije imam i Dane darivanja za božićne i novogodišnje blagdane, moji klijenti rado sudjeluju”, rekao je Gazibarić, a s njim se složio i klijent kojeg smo zatekli u salonu.

“Podržavam akciju, Šoko je poznat po tome da čini dobra djela. I ja sam novi klijent i ovako sam dao svoju podršku”, rekao je Dubravko Iveljić.

Njegov primjer počeli su, kako ističe, slijediti i drugi kolege.

“Kad sam prvi put napravio akciju želio sam da se i ostali kolege uključe, prvi razred je nešto veliko za te dječake. Drago mi je što se i drugi uključuju, kao što je jedna frizerka iz Kiseljaka za koju sam čuo da pravi sličnu akciju”, naveo je viteški frizer.  

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar