Glasajte za Ramkinju Ružicu Zadro, kandidatkinju za Miss Adria

Glasajte za Ramkinju Ružicu Zadro, kandidatkinju za Miss Adria

U tijeku je drugi krug Međunarodnog izbora za miss “Miss Adria” u koji se plasirala Ramkinja Ružica Zadro.

Pravo na sudjelovanje u natjecanju za Miss Adria imaju djevojke iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Italije i Albanije.

Nakon drugog kruga slijedi finalno natjecanje u hotelu Rixos Libertas u Dubrovniku. U finalno natjecanje za Miss Adria plasirat će se samo tri djevojke koje dobiju najviše vaših glasova.

Pravo glasovanja imate upravo vi dragi čitatelji jer upravo vi svojim glasovima odlučujete kome će pripasti kruna “Miss Adria”.  Glasovati možete putem mobilnih telefona ulaskom na link
http://www.missadria.com/contestants/RuzicaZadro/, odaberite opciju GLASATI za Ružicu, zatim upišite svoj broj mobitela i posaljite poruku sa sadržajem “TXT” na broj koji će Vam biti prikazan, jedna poruka, odnosno jedan vaš glas koštat će vas 1.40 KM.

Pozivamo vas da svojim glasom podržite našu lijepu Ramkinju Ružicu Zadro.

  

Ružica je rođena 1995. godine. Studentica je Pravnog fakulteta. Vrijedi naglasiti kako uz odlične ocjene na fakultetu, uspijeva i raditi kako bi svojim roditeljima pripomogla financiranje njezinog studiranja u Mostaru.

Kao petogodišnja djevojčica naučila je svirati klavir. Njegujući ljubav prema glazbi sada svira još nekoliko instrumenata.

Ružica je 2013. godine izabrana za miss Srednje škole u Prozoru.

Ružica se u razgovoru za Ramski vjesnik zahvalila svima koji su glasali za nju te onima koji će to tek učiniti i pomoći joj da se plasira u finale.

Ružici zelimo uspjeh i plasman u finale izbora za Miss Adria.

 

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar