Sportski vikend u retrovizoru

Sportski vikend u retrovizoru

Naši karatisti ovog su vikenda bili sjajni u 2.kolu Dječje karate lige regija Hercegovina.
KK EMPI Prozor Rama je osvojio 22 medalje -11 zlatnih, 2 srebene i 9 brončanih.

U subotu je KK EMPI  nastupio  na Memorijalnom turniru RAŠID BUĆA u Ilijašu. Osvojili  su 5 medalja: tri  zlata i dvije bronce
Anita Tadić, juniorke +59kg – zlato
Monika Rajič, kadetkinje +54kg – zlato
Amila Beganović, kadetkinje -kate -zlato
Jozo Cvitanović, kadeti +70kg -bronca
Naila Beganović, djevojčice -30kg – bronca

Reprezentativac Ivan Križanac(KK Empi) jučer je nastupio na  Balkanskom prvenstvu u karateu koje je održano u Čačku. Križanac je nastupio u kategoriji borbe seniori -60 kg. U prvoj borbi protiv bugarskog reprezenativca Križanac je bio bolji, dok je njegov  protivnik  u drugoj borbi imao više sreće.

Naši košarkaši ovog vikenda su odigrali ukupno pet utakmica. Predkadeti i juniori gostovali u Ljubuškom gdje su odigrali  prvenstvenu utakmicu u Ligi mladih KS HB protiv HKK Ljubuški, dok su predpioniri,pioniri i kadeti HKK Rama jučer gostovali  u Jajcu kod KK Vodopad.

Rezultati:

predkadeti: Rama – Ljubuški 52-26

juniori: Rama-Ljubuški 48-59.

KK Vodopad-HKK Rama 36-68 (pioniri)
KK Vodopad-HKK Rama 43-68 (kadeti)
KK Vodopad-HKK Rama 6-34(predpioniri)

Košarkašice Rame su započele natjecanje u Ligi mladih BiH U18(žene) .U subotu su gostovale u Trebinju gdje je domaći sastav bio bolji 84:63.

HNK Rama,selekcije kadeti i juniori,rezultati

u subotu su odigrali  prvenstvene utakmice Omladinske lige. Rezultati:

HNK Rama -Gošk Gabela(kadeti) 2:0

HNK Rama-Gošk Gabela(juniori)  3:0

Jučer je  nastavljeno prvenstvo u 2.Federalnoj ligi Jug. HNK Rama je ugostio HNK Sloga Ljubuški. Naš sastav je nadigrao protivnika i zasluženo slavio 5:0

STK Prozor Rama u subotu je nastupio na Memorijalnom stolnoteniskom turniru „Kemo Fazlić“ u sarajevskoj Skenderiji. Naš stolnoteniski klub uspješno se predstavio sa svojih 6 natjecatelja.

Veslački klub Rama u subotu je  sudjelovao  na 2.Kup regati Veslačkog saveza Dalmacije u Šibeniku. Naš klub  je nastupio u kategorijama mlađi kadeti(M),mlađi juniori (MiŽ) i kadeti. Veslački klub Rama nastupio je kao član Veslačkog saveza Dalmacije.S obzirom da je našim veslačima ovo bio prvi ovogodišnji izlazak na vodu jako su zadovoljni svojim nastupom .

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar