GLASNOVIĆEVI POKLONI ZA HDZ i HNS U Hrvatski sabor došao sa sexy štiklama, tangama i baletnim papučicama

GLASNOVIĆEVI POKLONI ZA HDZ i HNS U Hrvatski sabor došao sa sexy štiklama, tangama i baletnim papučicama

Neovisni saborski zastupnik iz tzv. XI izborne jedinice, dijaspore, Željko Glasnović, imao je jedan od najosebujnijih saborskih nastupa, a na temu Istambulske konvencije. Ali i nekoliko vrlo ozbiljnih pitanja, između ostalog, i hoće li Hrvatska u okviru NATO-a sudjelovati u sukobima u Sririji. Na početku ocijenivši da će novi sukobi u Siriji destabilizirati cijelu regiju ali da se stav Hrvatske vlade po tom pitanju još uvijek ne zna, iako je Hrvatska u NATO-u, na kraju izlaganja koaliciji HNS-HDZ koje podržavaju Istambulsku konvenciju kao i Siniši Glavaševiću ostavio je: baletne papučice, sexy štikle i tange, tako slikovito opisavši svoje suprotno stajalište po tom pitanju.

Hrvatska vlada šuti – Hoće li Hrvatska i hrvatski vojnici ratovati u Siriji?

“U tijeku su povijesna događanja- pitanje u Siriji, što se događa. Mi smo na rubu, ne daj Bože većeg globalnog sukoba. Gdje su hrvatski mediji u tom žarištu, što mi znamo što se tamo događa, kakav je stav hrvatske vlade? S jedne strane imamo Rusiju, Iran i Asadov režim, s drgue Izrael, Amerika. Uu taj lonac ubacimo Hezbolah, Islamsku državu – koji je stav hrvatske vlade u tom sukobu?

Ruska sjeverna flota je u pripravnosti, izrael je podigao raketni štit, a neke to ne zanima. Raspravljaju ovdje o kladionicama i drugim stvaima. Očekuje se američki odgovor za 48 sati, situacija se mijenja, a mi o tome ništa ne znamo. To  ne ne zanima hrvatsku vladu, a mi smo ušli u NATO”, kazao je Glasnović postavljajući pitanje Hrvatskoj vladi.

Nastavljajući dalje:” Nnedavno je izraelsko zrakoplovsko udarilo na sirijsku zrakoplovnu bazu i poginuli su iranski vojnici i mi smo sigurno na rubu nečeg većeg…to je destabilizacija cijele regije”, zaključio je Glasnović.

Nitko o zločinima u Iraku

“Ja bih se pitao gdje su veliki demokrati, lumeni demokracije, kada su u pitanaju dogođaji u Palestini gdje je minimum 20 ubijenih i tisuću ranjenih Palestinaca? Gdje su sada? Gdje su bili kada je u pitanju kršćanska manjina na Bliskom istoku? Irak je defakto podijeljen. Ostale su dvije enklave kršćana u sjevernom Iraku, pola milijuna je nestalo, imate stotine tisuća izbjeglica i desetke tisuća poginulih. Kad je itko  od udruga u javnosti govorio o vjerskim ekstremistima na bliskom istoku, zločinima protiv žena, djece, masovnih silovanja? Ništa ne čujem o tome. Totalni autizam.  Ja bih zaključio da mi o tome ništa ne znamo i da smo totalno u informacijskoj blokadi u Hrvatskoj”, kazao je Glasnović za saborskom govornicom.

No, kao i uvijek, na kraju je uslijedio “šlag na tortu” u ne tako ozbiljnom tonu.

“Ali na kraju pošto je danas glavna tema istambulska konvencija, imam neke darove za našu koaliciju ovdje…nije ovdje gospodin Glavašević (Bojan Glavašević, saborski zastupnik SDP-a op.au.). Imam za njega neke papučice od balerine ako nije siguran u svoju spolnost.Još su dobre. Za koaliciju HNS i HDZ imam i štikle, a imamo i za glasovanje u petak seksi tange gaćice za žene u muškim tijelima. To su trebale uručiti feministkinje, ove iz udruge BABe i druge. To su trebale uručiti one, ali posao je pao na mene i možete pokupiti ove nagrade nakon glasovanja”, poručio je Glasnović svojim neistomišljenicima.

(Republikainfo.com/V.S.)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar