Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Ako ste dobro upućeni u svijet transfera u nogometu, onda znate da je transfer sigurno dovršen ako talijanski stručnjak Fabrizio Romano napiše svoju kultnu frazu “here we go”, koju bi najlakše na hrvatski preveli kao “evo ga”.

A upravo tu frazu Talijan je iskoristio kod transfera Dinamovog kapetana i hrvatskog reprezentativnog vratara Dominika Livakovića u turskog velikana Fenerbahče.

“Dogovor je postignut između klubova za devet milijuna eura odštete, a i Livaković je ranije dogovorio osobne uvjete s klubom”, napisao je najtočniji novinar svijeta kad su transferi u pitanju.

Podsjetimo, Dominik Livaković je u kolovozu 2015. godine potpisao za Dinamo u transferu iz NK Zagreba vrijednom 650.000 eura. Za Dinamo je debitirao u kolovozu 2016. u utakmici s Hajdukom (0:0), a zaključio je također protiv najvećeg rivala i to pobjedom i osvojenim trofejom u Superkupu samo dan prije ove vijesti.

Za Dinamo je Livaković odigrao 283 utakmice i primio 227 golova,, a u 131 susretu sačuvao je svoju mrežu netaknutom. S klubom je šest puta osvojio naslov hrvatskog prvaka, slavio dva osvajanja kupa i triput bio pobjednik u utakmicama Superkupa. Kao hrvatski reprezentativac osvajao je srebro i broncu na svjetskim prvenstvima.

Fenerbahče je prošle sezone osvojio drugo mjesto u turskom prvenstv, zaostavši osam bodova za prvakom Galatasarayem.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar