Harry je bio nervozan: Meghan ga užicala pusu pred ljudima

Harry je bio nervozan: Meghan ga užicala pusu pred ljudima

Princ Harry nervozno je grickao donju usnu i crvenio se, a Meghan je laganim korakom koračala do oltara, pazeći na dugačak šlep izvezen na rubovima…

Izgledaš predivno. Nedostajala si mi, nježno je šapnuo princ Harry (33) svojoj odabranici Meghan Markle (36) čim je stigla do oltara kapelice sv. Georgea u Windsoru.
Dok je Vojvotkinja od Sussexa u jednostavnoj Givenchyjevoj vjenčanici pažljivo koračala dvorskom kapelicom, neizvjesnost je prožimala uzvanike, prijatelje i obitelji mladenaca.

 

Princ Harry nervozno je grickao donju usnu i crvenio se, a Meghan je laganim korakom koračala do oltara, pazeći na dugačak šlep izvezen na rubovima kojeg joj je nosilo desetero djece. Kad su im se pogledi sreli, Harry se sramežljivo osmjehnuo svojoj budućoj mladoj. Na pola puta izveo ju je princ Charles (69), koji ju je umjesto oca otpratio do oltara.

Meghanina majka Doria Ragland bila na rubu suza dok je nadbiskup od Canterburyja Justin Welby predvodio ceremoniju vjenčanja. Kad su izašli iz kapele, Meghan je pred okupljenom masom upitala Harryja: ‘Hoćemo li?’, nakon čega su se supružnici nježno poljubili.

Royal wedding | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELLfoto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Nije mu htjela obećati poslušnost

Sve što imam od sad ću dijeliti s tobom – istaknula je Meghan u bračnim zavjetima, nakon kojih ih je nadbiskup od Canterburyja proglasio mužem i ženom.

Kraljevsku tradiciju prva je zaobišla princeza Diana 1981., a nakon nje i Kate Middleton prije sedam godina. Meghan je iz bračnih zavjeta izbacila obećanje suprugu da će mu biti poslušna supruga.

– Čuvat ću te i poštovati od dana današnjega, u dobru i zlu, u obilju i siromaštvu, bolesti i zdravlju, voljet ću te i poštovati dok nas smrt ne rastavi. Prema svetom Božjem zakonu prisežem u prisutnosti Boga – riječi su kojima su se zavjetovali novopečeni Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa na vječnu ljubav. Razmjenjujući bračne zavjete Harry je nježno položio svoju ruku na Meghaninu. Dok se ona neprestano smješkala, nervozni princ osmjehnuo se kad su oboje izgovorili ‘obećavam’. Dok je kraljica Elizabeta II. (92) djelovala hladno i suzdržano, mladenkina majka nije mogla suspregnuti emocije i suze.

 

Bivša mu bila na vjenčanju

Dok bivši Meghanin suprug, glazbeni producent Trevor Engelson (41), svoju pozivnicu za kraljevsko vjenčanje nije dobio, Harry je na crkvenu ceremoniju pozvao tri bivše djevojke. Stigle su Chelsy Davy (32) i Cressida Bonas (29), a pjevačica Ellie Goulding (31) nije se pojavila. Chelsy je bila prva ljubav “nestašnog” princa koji je nekoć preferirao plavuše i volio se provoditi. Upoznali su se 2004. te zajedno proveli sedam godina, uz nekoliko prekida i mirenja. Prije šest godina, kad se Meghan prvi put udala, partijaner s Hvara Harry mijenjao je djevojke i zabavljao se po noćnim klubovima, pa nije zaobišao ni Hrvatsku. Osim Vojvodinih bivših djevojaka, svadbenu svečanost svojim su dolaskom uveličali i glumac George Clooney (57) sa suprugom Amal (40), umirovljeni nogometaš David (43) i bivša spajsica Victoria Beckham (44), glazbenik Sir Elton John (71), te članovi kraljevske obitelji. Među Meghaninim članovima obitelji stigla je samo majka Doria Raglan.

Royal Wedding | Autor: POOL

/Izvor: 24sata.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar