HDZ 1990 ide na izbore na svim razinama vlasti i pruža hrvatskom narodu mogućnost izbora

HDZ 1990 ide na izbore na svim razinama vlasti i pruža hrvatskom narodu mogućnost izbora

Središnji odbor HDZ-a 1990 zasjedao je u subotu, 7.srpnja u Ljubuškom. Razgovarano je o pripremama za Opće izbore 2018.godine u Bosni i Hercegovini, a Središnjem odboru prethodila je sjednica Predsjedništva HDZ-a 1990 na kojoj su podnesena izvješća županijskih odbora o sastavljanju listi za Opće izbore 2018. godine koje su jednoglasno podržane i izraženo zadovoljstvo kvalitetom kandidata na svim razinama na kojima se prijavljuju.

Istaknuto je i to da je HDZ 1990 odgovorna stranka koja na listopadske izbore ide na svim razinama vlasti od državne, federalne, do županijskih lista, a ima i svoju kandidatkinju dr. Dianu Zelenika za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

Kako je naglasio predsjednik Ilija Cvitanović u HDZ-u 1990 su odgovorni ljudi koji su napravili otklon od osobnih ambicija i posvetili se ideji koju Stranka živi, a to je boljitak hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, a na prvom im je mjestu ponuditi svome narodu mogućnost izbora, i izvesti ga iz kaljuže u koju je dospio zahvaljujući vladajućima.

Na sjednici Središnjega odbora HDZ-a 1990 jednoglasno je usvojen Prijedlog Općeg etičkoga kodeksa i time je HDZ 1990 postala prva stranka u Bosni i Hercegovini koja ima etički kodeks čime ide u korak sa razvijenim demokratskim zemljama svijeta.

Na sjednici je predstavljen Programu stranke koji je pripremljen od vrsnih stručnjaka, a iz odgovornosti prema hrvatskome narodu kojemu je u ovoj zemlji dosta kriminala, nepotizma, podobnosti. HDZ 1990 želi pružiti svima istu šansu i zapošljavati ljude prema sposobnosti, a ne po podobnosti što će u konačnici mnogo značiti za napredak BiH, ali i za ostanak hrvatskih obitelji na svojim stoljetnim ognjištima.

“HDZ 1990 je stranka koja može preuzeti odgovornost. Hrvatskom narodu treba poštena utakmica, a mi smo ju spremni igrati za boljitak svojega naroda”- kazao je na koncu predsjednik Cvitanović..

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar