HKK “Rama: Drugo mjesto za kadete na turniru u Bugojnu

HKK “Rama: Drugo mjesto za kadete na turniru u Bugojnu

Kadeti HKK “Rama” osvojili su drugo mjesto na turniru “Košarkom protiv podjela” koji se tijekom dana održavao u Bugojnu u organizaciji košarkaškog kluba “Iskra”.

Uz osvojeno srebro, kapetan ekipe Franko Biloš osvojio je titulu najboljeg strijelca turnira.

Košarkaši “Rame” su se u grupi A sastali sa KK “Iskra” i KK “Travnik” te ostvarili dvije pobjede. Plasirali se u završnicu turnira, gdje su igrali protiv KK “Spars” iz Sarajeva.

Nakon lošeg otvaranja prve četvrtine gdje je ekipa “Spars” nametnula visoki tempo igre, odbrane i dobre tranzicije te otišla na značajnu prednost koju je do kraja utakmice povisila i zasluženo slavila rezultatom 40:75.

“Iako s malim brojem igrača u rotaciji te dosta izostanaka nismo mogli bolje parirati odličnim dečkima iz Sarajeva, kojima ovim putem čestitamo. Treba istaknuti da su naši kadeti u dva posljednja dana odigrali četiri vrlo zahtjevne utakmice, tako da osvojeno drugo mjesto na turniru nosi veliku vrijednost. Naš kapetan ekipe, Franko Biloš, ponio je epitet najboljeg strijelca turnira, bravo Franko! Također zahvaljujemo i domaćinu turnira KK “Iskra” na pozivu i odličnoj organizaciji turnira”, poručili su iz HKK “Rama”.

U Kulturno-sportskom centru, na teren su izašle ekipe ŠK “Never stop” iz Donjeg Vakufa, KK “Slavija” iz Istočnog Sarajeva, KK “Travnik”, KK “Iskra”, HKK “Rama” OKK “Igman” iz Istočna Ilidža i KK “Sparks” iz Sarajeva.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing