HNK Rama – Prvenstvo kreće u subotu, Jozić prešao u Zrinjski

HNK Rama – Prvenstvo kreće u subotu, Jozić prešao u Zrinjski

U HNK Rama doznajemo da su Antonio Petrović i Marko Jozić , nogometaši  kadetskog uzrasta pozvani na pripreme reprezentacije Hercegovačko – neretvanske županije s kojom će, ukoliko budu uvršteni u reprezentaciju, nastupiti na prvenstvu županija . Također doznajemo da je Marko Jozić (2002. godište) prešao u HŠK Zrinjski te će boje novog kluba braniti u predstojećoj sezoni.

 

Sve selekcije HNK Rama započele su s pripremama za prvenstvo u 2.Federalnoj ligi Jug.

I najmlađe selekcije, pioniri i predpioniri ovog su tjedna započeli pripreme. Prvenstvo za najmlađe selekcije u Omladinskoj ligi kreće 26. kolovoza. Naši nogometaši će u prvom kolu ugostiti NK Blagaj.

Za ostale selekcije prvenstvo počinje sljedećeg vikenda:

Raspored: kadeti i juniori HNK Rama u subotu 19.kolovoza igraju 1.kolo Omladinske lige protiv nogometaša Gruda. Utakmice su u terminima 10.00 i 12.00 sati na Gradskom stadionu u Prozoru.

Seniori HNK Rama igraju u nedjelju 20.kolovoza  od 17.30 protiv HNK Branitelj. Utakmica je na Gradskom stadionu u Prozoru.

Dodajmo ovomu da su kadeti našeg nogometnog kluba igrali u završnici nogometnog turnira za mlade u Mrkodolu (Tomislavgrad) na kojem su osvojili 2.mjesto.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar