HNK “RAMA” SLAVI 30. ROĐENDAN: Veterani u revijalnoj utakmici dočekuju NK Prigorje iz Zagreba

HNK “RAMA” SLAVI 30. ROĐENDAN: Veterani u revijalnoj utakmici dočekuju NK Prigorje iz Zagreba

Hrvatski nogometni klub “Rama” slavi 30. rođendan, a tim će povodom u subotu 27. travnja u Prozoru s početkom u 16:30 biti odigrana utakmica veterana HNK “Rama” i NK Prigorje Žerjavinec.

Dio je ovo programa obilježavanja 30 godina postojanja HNK „Rama“, gdje će gledatelji imati priliku uživati u majstorijama bivših asova HNK “Rama” i NK Prigorje Žerjavinec!

NK Prigorje je nogometni klub iz Žerjavineca. Od sezone 2021./22. se natječu u Prvoj Zagrebačkoj nogometnoj ligi! Klub je osnovan davne 1974. godine, a u njemu je u svojoj mladosti igrao i sportski novinar i komentator Stjepan Balog.
“Prije mjesec dana proslavili su 50 godina postojanja kluba na čemu im ovim putem čestitamo i želimo dobrodošlicu u našu Ramu! Nakon utakmice druženje će se nastaviti u restoranu ‘Laguna Club’ na Ramskom jezeru uz muziku uživo, odličnu hranu i piće! Pozivamo sve naše Ramkinje i Ramce da nam se u subotu od 16:30 pridruže na stadionu u Prozoru i uveličaju ovaj veliki jubilej za naš klub!”, poručili su iz HNK “Rama” putem društvenih mreža.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar