Hrvatski molekularni biolog svjetskog glasa upozorio: Budite odgovorni i nemojte ići van među ljude!

Hrvatski molekularni biolog svjetskog glasa upozorio: Budite odgovorni i nemojte ići van među ljude!

Hrvatski molekularni biolog svjetskog glasa sa sveučilišta u Torontu prof. dr. sc. Igor Štagljar upozorio je na važnost socijalnog distanciranja. “Dajte ljudi, molim Vas, budite odgovorni u sljedećih od 4 do 6 tjedana i nemojte ići van među ljude. To znači da MORATE biti doma koliko je više moguće, počevši od sada. Jedini način da spriječimo širenje ovog virusa je društveno distanciranje. Ne sutra, već DANAS!”, poručuje Štagljar.

Prenosi Hrvatska katolička mreža.

Prenosimo objavu prof. dr. sc. Igora Štagljara koju je postavio u srijedu na Facebooku:

“VAŽNOST SOCIJALNOG DISTANCIRANJA

Jučer sam objavio kratki osvrt (na engleskom) putem kojeg sam želio objasniti izuzetnu važnost socijalnog (društvenog) distanciranja tokom COVID-19 pandemije. Sada bih želio objasniti isto to samo na hrvatskom. Zahvaljujem Igor Stažić i STARTnews na svesrdnoj pomoći glede priprave ovih infografija.

Dajte ljudi, molim Vas, budite odgovorni u sljedećih od 4 do 6 tjedana i nemojte ići van među ljude. To znači da MORATE biti doma koliko je više moguće, počevši od sada. Jedini način da spriječimo širenje ovog virusa je društveno distanciranje. Ne sutra, već DANAS! I, čitajte Igor Rudan & Gordan Lauc objave te slušajte Alemku Markotić i Vilija Beroša – informirajte se od najboljih i najkompetentnijih stručnjaka!

P.S. Socijalno distanciranje ne znači da ne smijete izaći u šetnju ili ići na jogging van u prirodu! Da, naravno da smijete ali ne smijete biti u kontaktu s ljudima… Hajdemo svi na Sljeme ili Marjan, samo nikako zajedno!”

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing