• HTV-ova emisija „Mostovi kultura“ (Lijepom našom) u Čapljini 7. ožujka
  • HTV-ova emisija „Mostovi kultura“ (Lijepom našom) u Čapljini 7. ožujka
  • HTV-ova emisija „Mostovi kultura“ (Lijepom našom) u Čapljini 7. ožujka

HTV-ova emisija „Mostovi kultura“ (Lijepom našom) u Čapljini 7. ožujka

Popularna emisija HTV-a  Lijepom našom našla je svoj odjek i u BiH pod nazivom Mostovi kultura. Javno snimanje ove emisije bit će u Čapljini 7. ožujka 2018. godine u Sportskoj dvorani s početkom u 19 sati. Na snimanju će nastupiti brojna kulturno-umjetnička društva, pjevači i skupine iz Čapljine, ali i okruženja. Ulaznice po cijeni od 5 KM već su u prodaji.

Tu će nastupiti i Rami već dobro poznati Zdravko Čurić i Sinovi Hercegovine. Zdravko je u Rami već odavno postao kao neka vrsta ikone „narodnih“ pjesama te je rado dočekan gost na svakoj fešti zajedno sa „Mjesečinom“. On i Sinovi Hercegovine svoje mjesto u ramskom medijskom i glazbenom prostoru posebno su zauzeli nedavnom pjesmom i spotom „Možeš li mi oprostiti zemljo mojih pradjedova“ koja je naišla na izvrstan prijem kod publike. Kako je ramska publika prihvaltila Sinove Hercegovine pokazao je njihov koncert u Rami gdje su u Domu kulture podigli svu publiku na noge.

U ovoj emisiji nastupa i ramski slavuj Marko Bošnjak koji je već odavno osvojio srca publike u cijelom okruženju.

Za čitatelje Ramskog vjesnika saznajemo da Zdravko Čurić priprema novu posebnu pjesmu o Rami te je uvjerenja da će biti još bolje primljena od svih dosadašnjih pa i ove zadnje.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar