Info dan: "Mogućnosti korištenja poticajnih sredstava u okviru Programa podrške za 2014."

Info dan: "Mogućnosti korištenja poticajnih sredstava u okviru Programa podrške za 2014."

Općine Jablanica, Konjic i Prozor Rama u suradnji s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta, Regionalnom razvojnom agencijom REDAH i Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju GIZ, organiziraju Info dan: "Mogućnosti korištenja poticajnih sredstava u okviru Programa podrške za 2014", prioćeno je iz Službe za razvoj,poduzetništvo ,obrt i financije općine Prozor Rama.
 
Predavač na info danu će biti  mr.sc. Jozo Bejić, tajnik u Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetnišva i obrta.
 
U okviru Programa podrške poseban naglasak je stavljen na poticaje novoosnovanim subjektima male privrede, poticaje poduzetništvu žena, mladih i udruženja.

Potencijalni korisnici sredstava u skladu s Programom podrške su subjekti male privrede definirani po Zakonu o poticanju razvoja male privrede i Zakonu o obrtu i srodnim djelatnostima koji imaju sjedište na području Federacije BiH, nalaze se u min. 51-postotnom privatnom vlasništvu državaljana BiH (odnosno žena kod poticaja poduzetništvu žena) te imaju najmanje 1 (jednog) zaposlenog na neodređeno vrijeme, registrirani poslije 13.11.2013 ili se namjeravaju registrirati najkasnije do zatvaranja natječaja za dodjelu sredstava.

Ukoliko ste zainteresirani da budete potencijalni korisnik sredstava iz Programa podrške, pridružite se info danu i saznajte više detalja o preduvjetima za apliciranje na Program podrške,priopćio je Organizator.

Info dan će se održati u srijedu, 16.07.2014. godine u Jablanici od 10:00h do12:00h.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar