JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA VODITELJA OBUKE

JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA VODITELJA OBUKE

Općina Prozor – Rama već nekoliko mjeseci daje potporu projektu obuke učenika za zavarivače i CNC operatere, koji zajednički provode praktičnu nastavu u GS TMT d.o.o. Travnik i u Srednjoj školi u Prozoru.

 

Ova obuka sada ulazi u drugu fazu u kojoj je planirano organizirati posebnu učionicu za CNC operatere u Srednjoj školi u Prozoru. Za planirano odvijanje praktične nastave po najmodernijim metodama i na najmodernijoj opremi planirano je imati jednog ili dva inženjera elektrotehnike ili strojarstva, koji bi  trebali raditi kao voditelji obuke.

 

Kako bi mogli kvalitetno obavljati ovu važnu funkciju u procesu obrazovanja planirano je da se kandidati za voditelja obuke dodatno obrazuju u firmi “gs-tmt” d.o.o.

 

Općina Prozor – Rama poziva zainteresirane inženjere strojarstva ili elektrotehnike da se prijave za ovaj posao na način slanja pisma namjere – prijave (neobvezna forma) i životopisa na adresu Općine Prozor – Rama, Kralja Tomislava bb, ili mailom na [email protected].

 

Napominjemo da tvrtka “gs-tmt” Travnik ima u vlasničkoj strukturi njemačku firmu, te da je moguće napredovanje kroz rad i suradnju sa njemačkom firmom.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar