Jozo Ivančević: Godinu 2020. obilježila je pandemija koronavirusa i velika izborna pobjeda u općini Prozor-Rama

Jozo Ivančević: Godinu 2020. obilježila je pandemija koronavirusa i velika izborna pobjeda u općini Prozor-Rama

Na kraju 2020. godine pitali smo načelnika dr. Jozu Ivančevića za kratki osvrt na ovu godinu.

„Svakako je 2020. Godinu obilježila pandemija Covid-19 (koronavirus). Naš Stožer civilne zaštite borio se i dalje se nastavlja nositi s koronavirusom i tu uglavnom vlastitim sredstvima i snagama. Naravno, nastavili smo raditi s velikim infrastrukturnim projektima kao što je završetak sortirnice otpada u Poniru, izgradnja gradske mrtvačnice, proširenje i uređenje puta Ripci – Šćit.

Tu su i provedeni lokalni izbori na kojima su građani općine Prozor-Rama iskazali veliko povjerenje meni kao načelniku s čak 74 posto glasova i deset vijećnika HDZ 1990. To je potvrda našeg rada. Zahvaljujem se svima koji su dali svoju podršku i zajedno nastavljamo raditi i kroz 2021. godinu i cijeli novi mandat. Među prvima smo konstituirali novi saziv općinskog vijeća te usvojili Proračun za 2021. godinu“- kazao je za Ramski vjesnik dr. Jozo Ivančević.

Kao važne projekte kroz novo mandatno razdoblje Ivančević je istaknuo: „U 2021. godini planirana je izgradnja Dječjeg vrtića, gradske tržnice i drugih infrastrukturnih projekata koji nisu završeni ove godine zbog kašnjenja izvođača. Kao ciljeve kroz mandatno razdoblje postavili smo: Konačan završetak izgradnje i opremanja, te puštanje u rad Doma za starije i nemoćne osobe na Šćitu, izboriti se za stabilnu razinu Ramskog jezera tijekom ljetnih mjeseci s ciljem stvaranja boljih uvjeta za turistički i svaki drugi razvoj Općine, izboriti se za bolje kadrovsko zastupanje općine  Prozor – Rama u Elektroprivredi HZ HB, kako bi i sa te razine imali suradnju i razumijevanje za nove projekte, utjecati na donošenje zakonskog rješenja za naziv naše Općine, donijeti nazive ulica u gradu Prozoru.

Pozivam sve vijećnika da zajedničkim radom realiziramo projekte u interesu svih stanovnika općine Prozor-Rama. Na kraju ove godine želim svim sugrađanima sretnu i uspješnu Novu godinu s puno zdravlja, mira i radosti.“ – kazao je načelnik Ivančević.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar