Jozo Ivančević: Topot Grubešinog komunizma

Jozo Ivančević: Topot Grubešinog komunizma

Licemjerstvo i samouvjerenost Grubeše pokazuje se kroz njegove istupe, jer u Ramu dolazi po nalogu svog šefa Dragana Čovića kako bi pokušao oteti proračun ove općine. Tada bi je čekala sudbina Aluminija i drugih poduzeća  koja su sahranili.

Kako sam više tip čovjeka koji će rađe djelovati i raditi, nego li pisati i „šupljačiti“ ovdje ću navesti par činjenica te se povući iz javnih prepucavanja kako bih cijelo svoje vrijeme mogao posvetiti isključivo promišljanju i djelovanju na osiguranju boljih uvjeta življenja na prostoru Općine Prozor-Rama koju ću voditi i u slijedećem četverogodišnjem mandatu.

Nisam osoba koja bi se razbacivala floskulama o bilo čemu i bilo komu.

Čovjek koji je odrastao u stanu dodijeljenom u vrijeme komunizma prigovara komunistički mentalitet ljudima koji od komunizma nisu dobili ništa. Ljudima koji su odrasli  i školovani njemačkim markama i živjeli u kući sagrađenoj istim tim markama.  Ako slučajno navrati u Ramu možda i prespava u tom stanu koji je komunizam dodijelio njegovu ocu. Iako se njegove posjete svode na  paljenje svijeća u prigodama, fotografiranje i onda niz Ponir.

Grubešin otac je došao iz Šćipa u vrijeme komunizma u Vitex. Dobio je posao, a poslije i stan. U komunističkom stanu Grubeša je naučio kako i danas biti sluga komunističkim moćnicima i udbašima.

Ne pada jabuka daleko od stabla.

Poštovani Grubeša, manje  demagoških floskula i prekomjernog granatiranja stranim riječima za koje ni sami niste sigurni što točno znače. Dajte više činjenica i istine, npr.: čija je kuća na Hodovu i vila s  olimpijskim bazenom na Buni? Čiji je stan u Mostaru i čiji je ovaj koji upravo kupujete u Novalji? Zar ste to mogli zaraditi za 4 godine obnašanja ministarske funkcije?

Bilo bi poštenije  da to objasnite jednostavnim jezikom i da se ne  zapetljavate u nerazumne konstrukcije, pametujete i ništa ne demantirate.

Ovim završavam svaku polemiku i nadmudrivanje s najbogatijim ministrom „iz Rame“.

Dragi Ramljaci, vjerujem kako ste svjesni prljavih politički igara i podvala kojima sam bio podvrgnut (i još sam uvijek) od strane mojih političkih oponenata u našoj Općini, ali ste mi Vi davali snagu kako bih sve to izdržao. Ovom prilikom Vam zahvaljujem na potpori i ukazanom povjerenju. Također, uvjeren sam kako ćete mi na nadolazećim izborima ukazati barem osamdesetpostotnu podršku kako bih završio započete i pokrenuo nove projekte na opću dobrobit. Jer, samo kada je Vama dobro i ja se mogu osjećati dobro. 

 

Dr. Jozo Ivančević

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar