Kako do 40.000 KM koje pruža Omladinska banka Prozor Rama?

Danas je u dvorani HE Rama u 11 sati održan radni sastanak  s predstavnicima različitih udruženja s područja općine prozor rama.

Cilj današnjeg sastanka s je upoznati mlade o ideji i samom planu i programu koji Omladinska banka u sklopu Fondacije Mozaik planira realizirati u narednih mjesec dana pa i tijekom čitave godine.

Ovo je bio radni sastanak na kojem su sudionici sastanka međusobno podijelili  informacije, a planiran je i pojedinačni sastanak sa svakim od ovih udruženja kako bi prezentirali program Omladinske banke vezano za naredne aktivnosti te naročito za Inovacijski turnir koji će se održati na koncu godine.

Naime ukoliko sudionici pokažu određena znanja kod edukacije koja će biti pružena u 'Zoni društvenog poduzetništva' mogu osigurati sredstva za pokretanje vlastitog društvenog biznisa, odnosno paket investicije za pokretanje društvenog biznisa u iznosu 40.000 KM po biznisu.“, kazao je za Ramski vjesnik Dženan Šarić, projekt menager omladinskih banaka.

Mladi su većinom gnjevni na vlast i državu, općenito na stanje u zemlji. Ovo je jedinstvena prilika da sami donesu neku promjenu.

„Želja mi je potaknuti mladi s ciljem da pokrenu vlastite biznise jer Inovacijski turnir pruža puno a traži malo volje, dobru ideju i slobodnog vremena, ništa više. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave jer je ovo jedan lijep projekat i dobra vijest koja dolazi u općinu Prozor Rama.“, kazao je predstavnik Omladinske banke Semir Hatić.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar