Kapetan Hajduka na koljenima: ‘Ovo je jako bolno’

Kapetan Hajduka na koljenima: ‘Ovo je jako bolno’

"Odigrali smo jako loše poluvrijeme, prvo, naravno. Rijeka nas je u tom periodu potpuno nadigrala. Ne znam jesmo li u nastavku bili bolji ili je domaćin malo prikočila. Poraz je na kraju jako bolan. Ne mislim da smo se postavili previše hrabro, pogotke smo primili iz naših pogrešaka. Ali, pobjeda Rijeke je potpuno zaslužena", rekao je Mario Maloča nakon debakla u kojem su Splićani primili četiri gola u prvih 40 minuta

"Uvijek je slatko i dobro dobiti u prestižnom Jadranskom derbiju. Bila je ovo dobra utakmica, jedna takmica snažnog tempa, dobrih golova i dobrih akcija. U drugom smo poluvremenu možda malo pali u tempu, ali zadovoljan sam", smatra Rijekin trener Matjaž Kek, dok je njegov igrač Mato Jajalo u izjavi za Sportske novosti izjavio:

"Dvojbe oko toga jesmo li zasluženo pobijedili, nema. Krajnji rezultat sve govori. Pokazali smo da smo bolja momčad. Zbog europskih utakmica, u 2. poluvremenu vidio se umor i kod nas i kod Hajduka. Bio je ovo dobar i sadržajan derbi. Publika je mogla uživati, imala je što vidjeti."

sportski.net.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar