KATARINA MIHALJEVIĆ: Oduševila žiri njemačkog izdanja emisije The Voice

KATARINA MIHALJEVIĆ: Oduševila žiri njemačkog izdanja emisije The Voice

Na blind audicijama njemačkog izdanja super popularne emisije The Voice oduševila je 21-godišnja Katarina Mihaljević pjesmom “Drivers licence” Olivie Rodrigo. Jedna je od rijetkih koja je na blind audiciji pjevala dva puta, jednom sama, a zatim u duetu s Nicom Santosom, članom žirija.

“Ovo što si napravila je bilo spektakularno, od početka do kraja nisam čuo niti jedan pogrešan ton, siguran sam da ćemo se vidjeti u finalu”, bio je prvi komentar Marka Forstera.

Pozitivni komentari su se nastavili, a jedina članica žirija Sarah Connor je kazala: “Za mene je ovo bilo nešto najbolje što sam uopće čula u The Voice-u, zaista Katarina. Rano sam se okrenula jer sam se brzo povezala s tvojim osjećajima.”

Član žirija s kojim je pjevala, Nico Santos, je između ostalog kazao: “Ovo je bilo perfektno od početka do kraja. Ovo je pjesma koju svi poznajemo i teško ju je izvesti da bi bila slična originalu, ali za mene je ovo bilo bolje.” Na pitanje bavi li se profesionalno pjevanjem, Katarina je skromno odgovorila da tek tu i tamo zapjeva na vjenčanjima.

Johannes Oerding je kao posljednji kazao: “Ovo je kao dar s neba, ovo što se dogodilo je tako rijetko. Želim nastaviti raditi s tobom, ti trebaš pjevati na svakoj bini svijeta.”

Katarina je odabrala kroz The Voice nastaviti sa Sarah-om Connor ili Team-om Sarah.

Katarina živi s roditeljima i brine o sestri s teškim invaliditetom

Ova 21-godišnja djevojka s ljubavlju brine o svojoj sestri koja ima neurorazvojni poremećaj ili RETT sindrom. Katarina je počela učiti pjevanje s 14 godina. Vodi dječji i omladinski zbor u hrvatskoj župi od svoje 16. godine. Sada 21-godišnjakinja, je duboko ukorijenjena u svojoj vjeri i svake nedjelje ide u crkvu. Pjevanje joj je bilo suđeno rođenjem: njezina majka ima sjajan glas, pjevaju joj i djedovi i bake. Već je okušala sreću na “The Voice Kids”, ali se nitko nije okrenuo. Ovaj put je to bilo mnogo drugačije.

S pjesmom Drivers licence Katarina Mihaljević postigla je željeni rezultat na blind audicijama na “The Voice of Germany”, napisala ju je Olivia Rodrigo i govori o dječaku koji joj je slomio srce.

Izvor: RV

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing