Katarina Zadro osvojila drugo mjesto na 10. Radio festivalu u Žepču

Katarina Zadro osvojila drugo mjesto na 10. Radio festivalu u Žepču

Katarina Zadro iz Prozora osvojila je drugo mjestu na finalnoj večeri 10. Radio festivala Radio Žepča, koja je održana večeras u Domu kulture Žepče.

Katarina je izvela pjesmu I will always love you od Witni Houston.

– Publika je bila oduševljena mojom interpretacijom i nastupom, a ja sam uživala i prestretna sam, rekla je Katarina u telefonskom razgovoru za Ramski vjesnik. 

U finalu je nastupilo 19 natjecatelja iz osamnaest gradova i općina iz BiH i jedan natjecatelj iz Slavonskog Broda, R Hrvatske.

Radio festival Radio Žepča ove godine slavi svoj jubilej, deset godina uspješnog postojanja, a ovaj jubilej pamtit će se po činjenici da je prerastao granice BiH i postao međunarodni festival koji njeguje dječje glazbeno stvaralaštvo.
Do sada je okupio oko dvije tisuće natjecatelja. Ove godine na audicije se prijavilo oko 100 mladih pjevačica i pjevača, do polufinala je došlo njih 19 i to iz Busovače, Ilijaša, Breze, Kakanja, Vareša, Olova, Prnjavora, Odžaka, Livna, Zavidovića, Kupresa, Usore, Jajca, Prozor-Rame, Doboja, Novog Travnika, Maglaja, Slavonskog Broda i Žepča.

Sve  polufinalne emisije koje su rađene  izravno iz studija Radio Žepča prenosile su  partnerske radio stanice/postaje u svom programu: Radio Busovača, Radio Ilijaš, Radio Breza, Radio Kakanj, Hrvatski radio Bobovac Vareš, Radio Olovo, Radio Prnjavor, Radio Odžak, Radio Livno, Radio 1503 Zavidovići, Radio Kupres, Radio Usora, Radio Jajce, Radio Rama, RTV Doboj, Drukčiji radio Novi Travnik i Radio 92 FM Slavonski Brod.

Bravo Katarina!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar