KLIZI LI MOSTAR U SIGURNOSNI KAOS? Još jedna eksplozija u Mostaru

KLIZI LI MOSTAR U SIGURNOSNI KAOS? Još jedna eksplozija u Mostaru

U ranim jutarnjim satima Mostarom je odjeknula jaka eksplozija. Kako se neslužbeno doznaje, radi se o eksplozivnoj napravi podmetnutoj ispred samog ulaza trgovine u ulici Mladena Balorde.
Trgovina se nalazi u poslovnom prostoru obiteljske kuće. Eksplozija je pričinila znatnu materijalnu štetu ne samo na obiteljskoj kući i spomenutoj trgovini nego i na nekoliko vozila koja su bila parkirana u blizini kao i na objektima u blizini, javlja Bljesak.info.

Ulica Mladena Balorde bila je zatvorena za promet zbog obavljanja očevida, a portal Novasloboda 
piše kako se radi o kući obitelji Demirović. Ovaj portal piše i da je eksplozija uznemirila stanovnike ovog dijela grada kao i brojne turiste koji su nakon detonacije izišlli na ulicu.

Jutrošnjom eksplozijom dodatno je dovedeno u pitanje i sigurnosno stanje u Mostaru, jer su u nekoliko posljednjih dana dogodile ozbiljni incidenti – od postavljanja eksplozivnih naprava pod vozila, napada na škotske navijače, tuče i ‘bakljade’ mostarskih huligana kod hotela Ero kao i ovog posljednjeg incidenta.

Istodobno, HNŽ nema policijskog ravnatelja za kojeg je sud utvrdio da je ipak imenovan nezakonito. Klizi li Mostar u sigurnosni kaos?

(Republikainfo.com/V.S.)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar