KONVENCIJA HDZ 1990: Martin Raguž prihvatio kandidaturu!

KONVENCIJA HDZ 1990: Martin Raguž prihvatio kandidaturu!

 

”Predsjedništvo HDZ-a 1990 na današnjoj je sjednici predložilo predsjednika HDZ 1990 Martina Raguža za kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH”, izjavio je novinarima glavni tajnik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović uoči početka programske konvencije,  koja se održala 4. srpnja u Mostaru.

”Svi smo se suglasili da je Raguž najbolji kandidat za člana Predsjedništva BiH”, kazao je Cvitanović.

Na veličanstvenoj konvenciji, u dupke punoj dvorani Hercega Stjepana Kosače pred preko 1 200 ljudi, Martin Raguž je prihvatio kandidaturu, ne želeći izbjeći odgovornost koju od njega traži sve brojnije članstvo HDZ-a 1990.

”Želim reći da je to složen i zahtjevan izazov kojem ću se posvetiti krajnje odgovorno. Svjestan sam težine situacije i zbog toga trebamo slati nove kvalitetne poruke, a ne koristiti prostor za obračun.
Ključne poruke trebaju krenuti od kolektivnog šefa države koji treba biti mjesto susreta i dijaloga i pozitivnih poruka i koji će slati te poruke prema državnom parlamentu, Vijeću ministara, susjedima…”, kazao je Raguž nakon što je prihvatio kandidaturu.

Na konvenciji “BUDUĆNOST se gradi SADA” svečano je uručeno 2 000 novih članskih, što najbolje svjedoči o sve većoj snazi HDZ-a 1990, a što je rezultat i pokazatelj ispravnosti političkog puta kao i odluka HDZ-a 1990.

Izvor: hdz1990.org

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar