Koza Belka ušetala u kuću i sa stola pojela skoro 20.000 eura!

Koza Belka ušetala u kuću i sa stola pojela skoro 20.000 eura!

Obitelj Simić iz sela Ranilovići u središnjoj Srbiji odlučila je proširiti svoje imanje. Uštedjeli su 20.000 eura za kupnju 10 hektara zemlje. Na dan kupoprodaje zemljišta planove im je pokvarila koza Belka.

– Ustali smo rano, prebrojali novac, trebao je doći čovjek od kojeg kupujemo zemlju da potpišemo ugovor i isplatimo prodavatelja. Novac je bio na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli doručkovati. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, nahraniti stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata. Tu je nastala naša nesreća. Koza Belka, koju imamo već nekoliko godina, ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela jesti novac sa stola – kazala je uplakana Milena.

– Kad smo čuli šuškanje i buku, suprug je ustao od stola. Zamalo je dobio infarkt. Belka je pojela sav novac, ostalo je svega 300 eura. Muž od toga dana ništa ne govori. Samo sjedi, šuti i gleda u jednu točku. Belka nas je zavila u crno – rekla je Milena za Ar info.

Za vrijeme intervjua Belka se okretala na ražnju. Kako pišu reporteri portala Arandjelovacinfo.rs koji su ostali na ručku kod obitelji Simić, Belka je bila vrlo ukusna.

24 sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar