Kreće snimanje ‘Milijunaša’, ali HRT sad uvodi novog džokera?

Kreće snimanje ‘Milijunaša’, ali HRT sad uvodi novog džokera?

HRT-ov kviz ‘Tko želi biti milijunaš?’ u četvrtak će emitirati svoju posljednju epizodu snimljenu prije početka pandemije korona virusa. Kako javlja Večernji list, snimanje ‘Milijunaša’ nastavlja se, ali s nekim novitetima. Natjecatelji će već idućeg tjedna dolaziti u studio kako bi se snimile nove epizode popularnog kviza.

Tarik Filipović (48) i dalje će biti voditelj, a u novoj verziji kviza bi umjesto šest natjecatelja trebalo biti njih četiri, piše Večernji list. Sve će biti prema uputama i mjerama, koje svakodnevno donosi Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

Najveća novost je, neslužbeno doznaje Večernji list, uvođenje novog džokera ‘Tri mudraca’, koji će zamijeniti džoker ‘Pitaj publiku’ zato što su zbog odluka Stožera RH, zabranjena veća okupljanja pa tako neće biti ni publike u studiju. Džoker ‘Tri mudraca’ je džoker koji se već koristio u Rusiji, Estoniji, Njemačkoj, Indiji, Latviji, SAD-u i Vijetnamu. Funkcionira na način da troje ljudi pomaže natjecatelju.

Riječ je o poznatim kvizašima, bivšim natjecateljima koji su na Milijunašu osvajali iznose iznad 250 tisuća kuna i sad će oni biti ti koji će pomagati natjecateljima u ‘vrućem stolcu’ da pređu prag.

Iz HRT-ovih Komunikacija nisu mogli potvrditi vijest da od idućeg tjedna kreće snimanje novih epizoda Milijunaša, ali je zato sigurno da će nakon popuštanja mjera i oni vraćati emisije čije je snimanje privremeno prekinuto, a dodali su i kako će se službeni detalji znati početkom idućeg tjedna.

Sve točne i precizne informacije HRT će objaviti u sljedećim danima, uzevši u obzir preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite o popuštanju mjera zaštite od virusa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar