Krenuo je FNC 7: Ivan Sičaja dominantno do pobjede

Krenuo je FNC 7: Ivan Sičaja dominantno do pobjede

Večerašnji FNC 7 event u pulskoj Areni otvorio je talentirani borac iz zagrebačkog ATT-a Ivan Sičaja. Profesionalni debi je odradio na FNC 6 eventu protiv Matea Bolfana kojeg je pobijedio ‘submissionom‘. Protivnik mu je bio Senegalac Samba Thiam koji je u svojoj karijeri do večeras odradio dva meča te ima jednu pobjedu i jedan poraz, a radi se o amaterskim tako da je večeras imao profesionalni debi.

Borbu je Thiam otvorio u centru kaveza. Sičaja pokušava rušiti no prvi nalet Thiam brani i završavaju u klinču ali Ivan je ipak uspio rušiti. Radio je dobar ‘gnp‘ i prešao u ‘mount‘ nakon čega je nastavio zadavati udarce u parteru, no Thiam je imao dobru obranu. Sičaja je uzeo prvu rundu.

U drugoj rundi Sičaja pogađa odličan ‘question mark kick‘ ali nije ozbiljno uzrdmao protivnika koji odmah vraća udarcima u tijelo. Sičaja je opet ušao u rušenje i ponovno završavaju u klinču nakon čega je Ivan opet rušio. Zadavao je nekoliko dobrih udaraca u parteru, a završio je i u ‘mountu‘ i prilikom pokušaja ‘arm triangle‘ gušenja Thiam je okrenuo i završio gornji.

IZJAVE NAKON BORBE:

https://fb.watch/fjsqJOsf5j/

https://fb.watch/fjstiBKHSm/

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar