Kvalifikacije za EP u nogometu U19 – Marijan Ćavar strijelac  za pobjedu BiH protiv Francuske, sutra protiv Izraela

Kvalifikacije za EP u nogometu U19 – Marijan Ćavar strijelac za pobjedu BiH protiv Francuske, sutra protiv Izraela

Zmajevi su u 1. kolu završnog turnira koji se igra u Francuskoj svladali domaćina, aktualnog prvaka Evrope sa 2:0 i tako napravili veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo koje će se od 2. do 15. srpnja  igrati u Gruziji.

Francuzi su bolje otvorili utakmicu i imali nekoliko dobrih prilika, ali je naš čuvar mreže Igor Marković sjajnim intervencijama spašavao gol bh. tima. I, kako to biva u nogometu, kazna je uslijedila krajem  prvog poluvremena kada je, na asistenciju Mate Stanića, za vodstvo našeg tima pogodio Ermedin Demirović.

I u nastavku susreta Francuzi su napadali, no naši reprezentativci  su se uspješno branili.

U sudačkoj nadoknadi, u 91.minuti Marijan Ćavar  je pogodio za 2:0.

BiH je protiv Francuske nastupila u sastavu: Marković, Hušić, Stanić, Šerbečić, Bijelić, Žerić, Hadžić, Mustedanagić, Demirović, Miličević i Nikić, a još su igrali: Suljić, Čeliković i Ćavar.

U 2. kolu 24.ožujka  od 16.30 sati Bosna i Hercegovina će igrati protiv Izraela a turnir završavaju 27. ožujka susretom protiv Bugarske

Nastup bh tima i našeg Ćavara posebno se prati u Rami jer je ovaj sjajni nogometaš svoje prve nogometne korake i nastupe imao upravo u HNK Rama.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar