Lana Pudar nastupa na Europskom prvenstvu u Rimu!

Lana Pudar nastupa na Europskom prvenstvu u Rimu!

Talijanski glavni grad Rim bit će domaćin Europskog prvenstva u plivanju od 11. do 17. kolovoza gdje će sudjelovati najbolji plivači Starog kontinenta, kao i bh. plivačica Lana Pudar.

Lana će plivati svoje tri najjače discipline 50, 100 i 200 metara delfin, priopćeno je iz Kluba vodenih sportova “Orka”.

Sa svojim stručnim timom, trenerima Damirom Đedovićem, Goranom Grahovcem i fizioterapeutom Miodragom Ranđelovićem, Lana sutra putuje u Rim, gdje će trenirati i pripremati se do početka prvenstva.

Svoj prvi nastup imat će 12. kolovoza u kvalifikacijama discipline 50m delfin

Kvalifikacije u disciplini 100m delfin na programu su 14. kolovoza, dok je 16. kolovoza očekuje nastup u kvalifikacijskoj grupi discipline 200m delfin.

Nakon napornog rasporeda u prethodnom periodu, gdje je Lana u svega 20 dana nastupila na svjetskom seniorskom prvenstvu u Budimpešti, Mediteranskim igrama u Alžiru i na Europskom juniorskom prvenstvu u Bukureštu. Iz njenog kluba su rekli da su razdoblje od njezinog zadnjeg nastupa pokušali maksimalno iskoristiti da se Lana regenerira i pripremi za ovo prvenstvo, na kojem će prvi put sudjelovati.

Iz “Orke” kažu da je i ovu fazu priprema Lana odlično odradila te da se dobro pripremila za prvenstvo na kome su svoje učešće potvrdili svi najbolji plivači iz Europe, čime će konkurencija biti na najvećoj razini.

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar