• LINK dodjelio Zahvalnicu Općini Prozor-Rama
  • LINK dodjelio Zahvalnicu Općini Prozor-Rama
  • LINK dodjelio Zahvalnicu Općini Prozor-Rama

LINK dodjelio Zahvalnicu Općini Prozor-Rama

U Mostaru je u petak, 16.12. održana svečana sjednica povodom 15 godina rada Udruženja za posao i poduzetništvo LINK iz Mostara.

Pred brojnim uzvanicima, među kojima je bila veleposlanica SAD-a u BiH  MaureenCormack, te osobe iz javnog i poslovnog sektora, predstavljen je rad ovog udruženja, te vizije i planovi za budućnost.

“LINK je uvelike doprinio stvaranju bolje poslovne klime koja pomaže građanima i poduzetnicima, te mijenja na bolje sveukupnu poslovnu klimu”, kazala je Cormack, te je istaknula kako je USAID bio prvi partner LINK-a, kojeg su oni podržavali u velikom broju projekata.

Tomislav Majić, predsjednik Udruge LiNK, rekao je kako je sve počelo s malom grupom ljudi koja je prije 15 godina željela doprinijeti političkom pomirenju kroz biznis, a koliko su daleko dogurali, dokaz je da im danas na godišnjici bila veleposlanica SAD-a.

Mišljenja je kako je malo i srednje poduzetništvo u BiH u velikim problemima, te da je u Bosni i Hercegovini, od svih zemalja regije, najteže baviti se poduzetništvom.

“Link kroz svoje djelovanje pokušava popraviti stanje, ali i objasniti da je ovakvo stanje neodrživo. Treba težiti unaprjeđenju i rasterećenju privrede, pospješivanju malih i srednjih poduzeća te olakšavanju poslovanja u svim aspektima. Na taj način možemo doživjeti prosperitet koji treba svima u državi”, zaključio je Majić.

Na svečanoj sjednici uručene su zahvalnice za suradnju u proteklom periodu. Zahvalnicu je dobila i općina Prozor – Rama. Josipu Juričiću, predstavniku općine Prozor – Rama na ovoj svečanosti, zahvalnicu je uručio ugledni ekonomski analitičar,  prof. dr. Vjekoslav Domljan, stručni suradnik LINK-a.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar