Ljubuški: Rafalnom paljbom prekinuo koncert Seke Aleksić

Ljubuški: Rafalnom paljbom prekinuo koncert Seke Aleksić

Rafalnom paljbom iz kalašnjikova D.M. (41) sa šireg područja Ljubuškog prekinuo je koncert srbijanske turbo-folk pjevačice Seke Aleksić, koji je iza ponoći počeo u ljubuškom noćnom klubu “Diamond”.

Prema neslužbenim informacijama, ovaj Ljubušak je bio jedan od onih koji su prilično negodovali zbog gostovanja ove pjevačice na dan obilježavanja akcije “Oluja”.

Odmah nakon rafalanja, pjevačica je uz osiguranje napustila Ljubuški, prenosi Dnevni avaz.

U priopćenju iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije navedeno je da su u 4.32 sati zaprimili dojavu da nepoznata osoba  puca iz automatske puške na parking prostoru ugostiteljskog objekta koji se nalazi u ulici Bartola Kašića u Ljubuškom.

– Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Ljubuški su izašli na lice mjesta gdje su zatekli i lišili slobode D. M. (41) sa šireg područja općine Ljubuški od kojega je, uz izdanu potvrdu, oduzeta puška marke AK 47 – naveli su iz MUP-a ZHŽ.

Također, kazali su da je izvršena pretraga njegove obiteljske kuće i pratećeih objekata, ali da nisu nađeni nikakvi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s krivičnim djelima.

Nakon kriminalističke obrade protiv D.M. će biti podnesen izvještaj Županijskom tužiteljstvu.

www.pogled.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar