• LUKA MODRIĆ: Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena
  • LUKA MODRIĆ: Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena

LUKA MODRIĆ: Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena

Luka Modrić je povodom 135. nastupa za Hrvatsku čime je postao rekorder održao posebnu izvanrednu konferenciju za medije na kojoj je odgovarao na pitanja rodbine, bliskih prijatelja i nekadašnjih suigrača. Kapetan hrvatske reprezentacije je odgovarao na pitanja oca Stipe, supruge Vanja, bivšeg izbornika Slavena Bilića te bivših suigrača Darija Srne, Nike Kranjčara, Marijana Buljata i mnogih drugih, a jedno od najzanimljvijih pitanja postavio mu je bivši suigrač iz Zrinjskog Davor Landeka.
“Kad ti netko spomene Mostar i Zrinjski, koje te uspomene najviše vežu za to razdoblje?”, upitao ga je Landeka
“Tu je krenula moja profesionalna karijera. Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena, od pažnje koju su mi poklonili navijači i ljubitelji Zrinjskog do stvaranja prijateljstava koja su ostala za cijeli život”, rekao je Modrić, a potom odgovorio koji mu je najdraži gol i utakmica u dresu Zrinjskog. “Utakmica protiv Sarajeva na kojoj sam zabio gol i to na rođendan navijača Zrinjskog. Pobijedili smo 2:1”, prisjetio se Modrić.

Radilo se o utakmici 21. kola Premijer lige BiH sezone 2003/2004 na stadionu Pod Bijelim brijegom kada je pogodio za 2:0 u posljednjim minutama prvog poluvremena. Modrić je u dresu Zrinjskog igrao kao posuđen igrač Dinama u sezoni 2003/2004. Tada je upisao 22 nastupa u Premijer ligi BiH i postigao 8 golova.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar