Marko Bošnjak nastupa na svečanom koncertu Božić u Ciboni

Marko Bošnjak nastupa na svečanom koncertu Božić u Ciboni

Sve je spremno za svečani 30, koncert Božić u Ciboni na kojem će nastupiti i  naš Marko Bošnjak.

Tradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni i ove će godine, 26.12., okupiti sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i orkestar koji čine najbolji glazbenici orkestra Gradskog kazališta Komedija i Jazz orkestra HRT-a, pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

Svečani koncert Božić u Ciboni  tradicionalno će se održati 26. prosinca (večeras) u 20 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Božić u Ciboni već 30. put uzastopce održava se na blagdan sv. Stjepana, a posjetitelji će i ove godine moći uživati u izvedbama gotovo 1.000 umjetnika.
Na ovogodišnjem koncertu nastupit će: Mateo Pilat, Nika Pastuović, Kim Verson, Iva Galić, Jana Pogrmilović, Barbara i Rajko Suhodolčan, Igor Geržina, Mirko Švenda Žiga i Zvjezdice, Marko Bošnjak, Isadora, Lucia i Ricardo Luque, Antonela Doko, Boris Ćiro Gašparac, Adrijana Baković, Dječji operni zbor i Zagrebački anđeli, Saša Lozar, Irma Dragičević, Leon Košavić, Kvartet Gubec, zbor Panis Angelicus, Orest Shourgot,  Tanja Ruždjak, Ozren Bilušić, Nika Pastuović i Anabela Barić, Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina, a u Ciboni će ozračje stvarati i impresivni zborovi Zajednice folklornog amaterizma grada Zagreba koji će izvodit  najljepše božićne pjesme – U to vrijeme godišta, Tri kralja, Djetešce nam se rodilo, Radujte se narodi, Tiha noć…

Na kraju koncerta posjetiteljima u dvorani te gledateljima i slušateljima HRT-a tradicionalnu božićnu čestitku uputit će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim centrom Dražen Petrović, Ustanovom Upravljanje sportskim objektima, te Hrvatskom radiotelevizijom zahvaljujući kojoj će se koncert moći pratiti na drugom programu HTV, drugom programu Hrvatskog radija, Radio Sljemenu te platformi HRTi s pocetkom u 20 sati…

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar