Marko Bošnjak večeras gost u Makedoniji

Marko Bošnjak večeras gost u Makedoniji

Ramski slavuj Marko Bošnjak odavno je prešao granice Bosne i Hercegovine te nije samo naša mlada pjevačka zvijezda, nego je prepoznat u zemljama regije.

U organizaciji veleposlanstva BiH u Skoplju u Makedonskoj operi i baletu biti će održan kulturni događaj pod nazivom „Druženje sa prijateljima“ na kojem će Marko pjevati “Nie Decata”.https://youtu.be/1HPXR_bc8s8

Ovaj kulturni događaj biti će održan u petak, 8. lipnja 2018. godine sa početkom u 19:30 sati.

Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine događaj organizira u okviru kontinuiranih aktivnosti na predstavljanju bogate bosanskohercegovačke kulturne baštine u Republici Makedoniji.

Na ovom kulturnom događaju prisustvovat će prema najavi  predsjednik Sobranja Republike Makedonije Talata Džaferija, zamjenik premijera i ministara u Vladi Republike Makedonije, brojni predstavnici institucija zemlje prijema, predstavnika diplomatskog kora, gospodarstvenika, javnih ličnosti, kao i građana BiH koji žive i rade u Republici Makedoniji.

Na  sceni MOB-a nastupiti će mlada glazbena zvijezda Marko Bošnjak, Levante Guitar Duo (Vojislav i Aleksandra Ivanović) i poznati glazveni sastav „Divanhana“.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar