Marko, sretno večeras !!!

Marko, sretno večeras !!!

Marko Bošnjak, čudesni dječak iz Rame, večeras će pokušati napraviti još jedan korak ka Super finalu glazbenog natjecanja ” Pinkove zvezdice”.

Naime, Marko je već u Beogradu gdje će večeras u studiju Pink televizije, uz izravni prijenos od 21 sat, pokušati preskočiti prvu od dvije preostale stepenice na putu do Super finala.

Činjenica je kako je Marko svojim fantastičnim nastupima iz emisije u emisiju oduševljavao članove žirija i brojnu publiku u studiju i pred malim ekranima, ali u polufinalnim i finalnim emisijama kao i Superfinalu o plasmanu ne odlučuje više žiri, nego gledatelji slanjem SMS poruka. Zato, u koliko to do sada niste učinili, a želite podržati Marka, njegov broj 17 SMS-om pošaljite na broj mobitela 091 514 402.

U natjecanju je ostalo 14 kandidata, a u večerašnjoj emisiji iz natjecanja će ispasti 2 kandidata koja do večerašnjeg presjeka budu dobila najmanje glasova publike.

Inače, linije za glasovanje (slanjem SMS poruka) otvorene su cijelo vrijeme do emisije Superfinala, koja bi trebala biti 3.7.2016.
Nadamo se Markovom plasmanu u Superfinale.

Marko sretno večeras!

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar