Masakar kod Šibenika: Ubio stečajnu upraviteljicu i još dvoje ljudi, a potom otišao u Vodice i ubio Tedija Slamića

Masakar kod Šibenika: Ubio stečajnu upraviteljicu i još dvoje ljudi, a potom otišao u Vodice i ubio Tedija Slamića

Nakon što je u hali kod Šibenika ubio stečajnu upraviteljicu i još dvoje ljudi, ubojica je otišao do Vodica gdje je ubio Tedija Slamića, najvećeg vjerovnika. Potom je pobjegao, a policija ga još traži

Četvero ljudi ubijeno je danas u stravičnom pokolju u Šibeniku i Vodicama, a policija na šibenskom području još traga za počiniteljem. Kako se doznaje, radi se o Branku Koloperu, vlasniku propale pekarnice Matkol.

Kako su rekli iz policije, traže muškarca koji se koristi Škodom Karoq, sive boje, registracija ŠI-959-HF. Upozorili su građane da se ne približavaju vozilu i da ih odmah obavijeste.

24sata

Kako se doznaje, počinitelj, čija je tvrtka otišla u stečaj, ubio je stečajnu upraviteljicu Radojku Danek i još dvoje ljudi u Šibeniku. Kako piše Večernji, s njima se našao u hali koja je pripala vjerovniku.

24sata

Nakon ubojstva, otišao je do Vodica gdje je izrešetao Tedija Slamića, koji je bio njegov najveći vjerovnik.  Slamić je bio izvršni direktor trgovačkog poduzeća “Djelo” čije je sjedište u Unešiću, a posluje u Šibeniku.

Vodice: Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim tvrtkama u županiji

Njegov otac Joso bio je pukovnik Hrvatske vojske i zamjenik Ivana Bačića, zapovjednika slavne šibenske 113. brigade. Kada se rastao od majke, vođenje tvrtke je praktički prepustio sinu Tediju.

– Tedija sam poznavao kao korektnog i vrlo poduzetnog čovjeka. Upravo smo prije tri dana imali dogovor oko konačne uređenja tog hotelskog zdanja, kad sam na portalu pročitao strašnu vijest – kratko je rekao Ivan Klarin, načelnik općine Tisno i bivši saborski zastupnik SDP-a za Slobodnu Dalmaciju.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar