• Maturanti Srednje škole Prozor obilježavaju kraj srednjoškolskog obrazovanja
  • Maturanti Srednje škole Prozor obilježavaju kraj srednjoškolskog obrazovanja

Maturanti Srednje škole Prozor obilježavaju kraj srednjoškolskog obrazovanja

Maturaniti Srednje škole Prozor završetak srednjoškolskog obrazovanja obilježavaju svečano u petak, 16.07.2020. godine.

Za maturante je jedno od najljepših razdoblja srednjoškolskog obrazovanja zadnjih mjesec dana nastave. Ovogodišnje maturante je to zaobišlo zbog pandemije koronavirusa i online nastave.

Nakon polaganja državne mature u Repubici Hrvatskoj i različitih prijemnih ispita u BiH i Hrvatskoj maturanti Srednje škole Prozor odlučili su završetak obrazovanja proslaviti svečano.  Njihova svečanost palnirana je za petak 16.07.2020. godine koja će započeti zahvalnom molitvom u Prozorskoj crkvi i džamiji u 17 sati. Nakon toga maturanti će uz propisani razmak prodefilirati kroz Prozor do Motela “Rama” gdje će biti večera.

Sve je organizirano u skladu s propisanim epidemiolškim mjerama.  Za svu stručnu pomoć pomogli su općinska sanitarna inspekcija i Dom zdravlja Rama te Crveni križ Prozor-Rama.

Organizaciju maturalne večere financiraju učenici i njihovi roditelji uz veliku pomoć Općine Prozor-Rama.

Važno je istaknuti da su maturanti školsku 2019./2020. godinu u neobičnim okolnostima završili uspješno.  Učenici koji su se obrazovali kroz četverogodišnje razdoblje; opća gimnazija i ekonomisti s uspjehom upisuju željene fakultete što je jedan od pokazatelja uspješnog rada Srednje škole Prozor.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar