MAŽORETKINJE “RAMA: Dvije bronce na 4. Nacionalnom prvenstvu u Mostaru

MAŽORETKINJE “RAMA: Dvije bronce na 4. Nacionalnom prvenstvu u Mostaru

Prvenstvo Nacionalnog mažoret saveza BiH po drugi put se održava u Mostaru. Na ovoj sportskoj manifestaciji natjecalo se oko 500 mažoretkinja iz osam bh. gradova.

Mažoretkinje “Rama” na prvenstvu su upisale još jedan uspješan nastup i u Ramu donijele broncu u  formacijskoj kategoriji juniori štap, koju je otplesalo 17 djevojaka i tako zauzele treće mjesto od njih šest u kategoriji.

https://fb.watch/dkrsbwdJU_/

Iva Šimunović i Viktoria Baketarić u neformacijskom natjecanju osvojile su brončanu medalju u kategoriji duo štap kadetkinje

Kadetkinje formacija štap zauzeli su 4. mjesto, a juniorke su također u formaciji pompon zauzele 4. mjesto. Nenatjecateljski sastavi otplesali su svoju koreografiju i tako se kući vratili sa zlatnim medaljama oko vrata.

“Veliki je ovo uspjeh za klub. Rama se treba ponositi ovim mladim djevojkama i njihovim trenericama, jer one su te koje najviše ulažu vremena i truda oko koreografija i uvježbavanja djevojaka. Čestitamo djevojke!”, poručile su trenerice ramskih mažoretkinja.

Natjecanje je održano u nedjelju, 29. svibnja 2022. godine, u Sportskoj dvorani “Bijeli Brijeg”. Ostale fotografije pogledajte uskoro na službenoj Facebook stranici Ramskog Vjesnika FOTOGALERIJA.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing