Mirkova deseta pobjeda u nizu: Godine nisu problem, isto mi je

Mirkova deseta pobjeda u nizu: Godine nisu problem, isto mi je

Mirko je sada na deset pobjeda zaredom, a protiv Nelsona je slavio odlukom sudaca nakon što je u tri runde bio taktički dominantniji te je uspješno obranio sve Nelsonove pokušaje da ga sruši

Vratio je Cro Cop Nelsonu za poraz otprije osam godina te pokazao da je usprkos godinama u zavidnoj formi. A i sam kaže, fizički i nije imao toliko problema:

– Za mene je ovo bio mentalno težak meč. Više sam se umorio mentalno, nego fizički u ovom revanšu.

Američki je borac nakon meča samouvjereno podigao desnu ruku pri čemu su ga čudno odmjerili i sudac, ali i Mirko Filipović. Ostao je ‘Big Country‘ razočaran jer je Mirko proglašen pobjednikom, a bilo to namjerno ili ne, nije Cro Copu čestitao na pobjedi iako je cijela borba prošla fer i korektno.

Iako su mnogi očekivali mirovinu već nekoliko puta, a i on sam, Mirko se borbi uvijek vraća. A razliku u odnosu na mlađe dane baš i ne vidi:

– Teško je reći kakav je osjećaj boriti se u 44. godini. Sve je isto, samo sam stariji. Najvažnije je da se osjećam dobro – rekao je Cro Cop.

Mirko je sada na deset pobjeda zaredom, a protiv Nelsona je slavio odlukom sudaca nakon što je u tri runde bio taktički dominantniji te je uspješno obranio sve Nelsonove pokušaje da ga sruši.

 

/Izvor: 24sata.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar